srpskinacionalisti.com

3 милијарде долара САД војно помаже Израелу годишње!

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 320
Приступио: мар 2015

3 милијарде долара САД војно помаже Израелу годишње!

Порука Част 19.5.2015. 23:05

Око 3 милијарди долара годишње војно америка помаже израелу, до сада преко 100 милијарди долара:
U.S. military aid to Israel exceeds $100 billion
: http://www.haaretz.com/news/diplomacy-d ... m-1.611001 То што је израел гађао америчку флоту и убијао њихову морнарицу 60их то није уопште учинило да престане огромна војна помоћ израелу од америке.

Зазлужује ово да буде посебна тема. Неко ће рећи па америка то ради што јој потребан савезник на блиском истоку, све инвазије и бомбардовања најмање 90% је америчка војска сама или са натом обавила. Уопште јој израел није потребан као савезник али ипак даје огромних 3 милијарде војно у помоћ израелу. Па сад где ту има логике, русија не помаже једину Српску партију у Србији СРС, што новчано је само минимум потребно од 3 милијарди долара да СРС добије праву потребну финансијску помоћ.

Јавно су изјавили руси да им се не исплати да остану на Косову и зато повлаче своју војску са Косова, био је линк постављен недавно овде на форуму баш од руске веб стране и изјава руске војске. Како то да русија нож у леђа Србији а америка израелу 3 милијарди војно помаже годишње и ако то америци није ни потребно да бих имала контролу над блиским истоком?
Аватар
SMUK
Војвода
Војвода
 
Порука: 4666
Приступио: сеп 2011
Место: Gradac Moravski

Re: 3 милијарде долара САД војно помаже Израелу годишње!

Порука SMUK 20.5.2015. 0:14

Браво геније открио си нам опште познату ствар.. :roll:
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 320
Приступио: мар 2015

Re: 3 милијарде долара САД војно помаже Израелу годишње!

Порука Част 22.5.2015. 9:08

Боцан-Харченко: Турска је наш најважнији партнер

Не мислимо да тек тако треба укинути бонске овласти

У наредном периоду могу се очекивати конкретни договори о руским улагањима у ФБиХ, поручио је Боцан-Харченко. Подсјетио је да је делегација руске државне компаније „Зарубежњефт” прошле седмице боравила у БиХ те се том приликом састала с премијером БиХ Николом Шпирићем, али и премијером ФБиХ Мустафом Мујезиновићем, министром енергије и рударства ФБиХ Вахидом Хећом и лидером СДА Сулејманом Тихићем.

- Русија жели имати уравнотежене економске односе у цијелој БиХ, не само у РС. Има назнака да би до конкретних договора могло доћи врло брзо. „Зарубежњефт” има вољу и новац за инвестиције и доста су конкретни у жељи да повећају ниво улагања у ФБиХ - поручио је Боцан-Харченко.

Али, премијер РС Милорад Додик не искључује могућност да се РС једног дана управо на основу тог закона опредијели и о свом статусу...

- Понекад има неких емотивних изјава са свих страна... Ако озбиљно размотримо ситуацију, потпуно сам убијеђен да неће доћи до постављања референдумског питања које је супротно принципу цјеловитости БиХ. Не видим ту никакву опасност, нити разлог због чега се ствара вјештачка драма у вези с питањем референдума.

Стални контакти

Како гледате на нови ангажман Турске на питањима у нашем региону?

- Русија има изузетне, одличне, стратешке односе с Турском. Она је наш најважнији партнер у смислу економских и политичких односа. У оквиру политичких односа имамо сталну размјену мишљења о најважнијим међународним питањима, наравно укључујући и БиХ.

Наш став је да ниједна иницијатива у оквиру ПИЦ-а не може бити израђена и проведена без учешћа Турске, која је ту и представник Организације исламске конференције.

http://www.idoconline.info/digitalarchi ... tId=683988

Ово и није чудновато. Турска је ратовала са комунистима против Цара Николаи. После победе комуниста већина руских интелектуалаца и националиста је убијено или прогнано.

И у овом интервју понавља о турчегањама да је један од најважнијих стратегијских партнера :
Дакле, тај анимозитет који Милорад Додик осјећа према политици Турске, по Вама је неоснован, колико смо схватили?

То не могу коментирати. Ви сте питали за став Русије. Турска је један од наших најважнијих стратегијских партнера и ми с Турском имамо веома висок ниво сарадње.

http://www.sarajevo.mid.ru/speeches_lj_06.html

Око 200.000 рускиња је склопило бракове са турчегањама и многе се
жалиле на варварско понашање од турака:
Russian girls abandon their nation in need

http://english.pravda.ru/russia/kremlin ... n_girls-0/

Putin wished Mesic the best for his upcoming birthday, and said Russian-Croatian economic cooperation had grown in recent years to US$ 2 billion

http://www.emportal.rs/en/news/region/107458.html Путин није одузео усраши туђману одликовање што му је дала русија, нити је одузео усраши месићу, него му је честитао рођендан и похвалио како 2 билиона долара тргује русија са хрватском! То што су многа од тих предузећа отета србима, ма то баш брига путина.
Аватар
Volim bajke
Војвода
Војвода
 
Порука: 1143
Приступио: сеп 2009

Re: 3 милијарде долара САД војно помаже Израелу годишње!

Порука Volim bajke 18.7.2015. 12:11

Gospodine Cast

Па сад где ту има логике, русија не помаже једину Српску партију у Србији СРС, што новчано је само минимум потребно од 3 милијарди долара да СРС добије праву потребну финансијску помоћ.

Izvinite nije mi jasno zashto bi Gospodin Putin trebao dati 3 milijardi dolara za SRS da je dovode na vlast.US daje Izrailju tu pomoch iz sasvim drugih razloga a ne da bi odredjivali koja stranka che biti na vlasti.

Ovo vech drugi put shaljem,nedje grijeshim da poshaljem post. 8)

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 2 гостију