Србски ратник 25.5.2016. 20:41
Да се Смук пита, оне би биле изведене на 80 удараца бичем, јел тако Смуче? Тако муслимани раде, а пошто знамо да се Смук диви муслиманима у много чему, мислим да му ни ова мера није страна. Међутим, ми можемо да причамо шта хоћемо, али муслиманске жене и мушкарци су морални, они рађају децу, имају чврсте породице где развод скоро и не постоји, курварлука скоро и да нема. Њихове су жене здраве и виталне и рађају по 10-торо деце. Упоредите то са европским (па и србским женама, нажалост) које се курвају, проститушу, а неће да рађају, неће да буду мајке, зато и убијају своју децу у абортусима, итд. Исто је и са мушкарцима у Европи, ни они нису ништа бољи.
Шалу на страну, ово јесте озбиљан проблем и мислим да треба решавати тако што се треба борити против система, против мафије и политичара који штите мафијаше који држе те борделе. И мислим да ово шамарање жена пред камерама и спровођење кроз град није неко велико ,,јунаштво". Ако су већ решили да се боре против неморала, прво треба да ударе на систем који то све контролише.
Е сад, што се тиче шамара, дискутабилна је то тема. Лично, ја мислим да шамар који има васпитни карактер и који служи да жени покаже да није добро то ради, није на одмет. Значи, некада човеку не можете другачије да објасните да није добро то што ради него шамаром. Има шамар тај васпитни карактер и може да помогне неком да се ослободи од зла. Не каже се узалуд ,,батина је из раја изашла". Наравно, жену не треба тући или малтретирати, не треба се иживљавати над њом, али понекад је корисно опалити који шамар, чисто да схвати да је погрешила. Мислим да либерално и феминистичко друштво које оправдава све то и које подстиче жену да то ради више уништава и упропашћује жену него неко ко би јој ударио један шамар и рекао: ,,немој то да радиш, уништаваш саму себе и своје тело на тај начин".
"Ђе је сјеме клицу заметнуло, онде нека и плодом почине."