srpskinacionalisti.com

Rusija ce dominirati

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Српски родољуб
Војвода
Војвода
 
Порука: 2304
Приступио: јан 2008
Место: Београд

Re: Rusija ce dominirati

Порука Српски родољуб 4.2.2019. 13:10

Ти си вођа неке секте у Чачку. Зовеш се Иван Нинчић!
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 322
Приступио: мар 2015

Re: Rusija ce dominirati

Порука Част 24.3.2019. 19:46

Изјава рабија који живи у Москви и који је главни раби за јевреје у Европи, да су јевреји и муслимани природни савезници против европске цивилизације, такве сподобе воли Путин:
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1412
Приступио: јул 2015

Re: Rusija ce dominirati

Порука M-91 24.3.2019. 20:16

Sto se bunis, i ti se zalazes za unistenje evropske civilizacije (kojoj i mi Srbi pripadamo uprkos zeljama pojedinaca). :mrgreen:

A to da su mudzosi i jevreji uvek nameravali da uniste Belu Rasu, evropsku civilizaciju i Srpski narod (kao i ostale jace poput Rusa i Nemaca npr.) , to je vise nego jasno. Ova konjina je otvoreno priznala to.

P.S. pisem preko mobilnog, zato je na latinici i to celavoj.
Србија нема алтернативу!
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 322
Приступио: мар 2015

Re: Rusija ce dominirati

Порука Част 25.3.2019. 21:39

M-91 ::Sto se bunis, i ti se zalazes za unistenje evropske civilizacije (kojoj i mi Srbi pripadamo uprkos zeljama pojedinaca). :mrgreen:

A to da su mudzosi i jevreji uvek nameravali da uniste Belu Rasu, evropsku civilizaciju i Srpski narod (kao i ostale jace poput Rusa i Nemaca npr.) , to je vise nego jasno. Ova konjina je otvoreno priznala to.

P.S. pisem preko mobilnog, zato je na latinici i to celavoj.

Ма не буним се, само сам пренео вест. Што се тиче Руса, они који су на твом вољеном Stormfrontu су исте антисрпске звери као усраше, свако може да иде и погледа шта пишу на том форуму о Србима, такођер њихова подршка Кијеву и да игноришу чињеницу да Кијевом управљају ционистички олигарци који они мрзе, иронија и лудост, подржавају терор над Русима у источној Украјини. Такви Руси нису бољи од Јелцина, он је био слуга циониста, а ови на Руском Stormfrontu су слична гамад.

Вреди поновити што сам одговорио Золи и човек је у праву што се тиче запада. "Нема дилеме, запад је подмукла курва, горе, салонски силеџија који се прави господин, то већ траје вековима, тако да ништа ново о западној подмуклости."

Ционисти имају утицај на запад, али као што је пуно пута указано теби, да су ти западњаци далеко од невиних. Твој вољени запад и Hitler су мрзели словенце и специфично Србе и Русе, не слажем се да треба бити слеп пред Руском великом грешком да Бугаре сматрају за пријатеље док Срби нису ни приближно, то све док око хиљаду Српских добровољаца се бори за Русе у Источној Украјини, бугаре и нема осим можда понеког појединца као што има два три шпанца.

За Путина може да се има пуно примедба, али је Руска телевизија пуно приказивала о Српском поштовању према Русији, нису склоњени например Руски споменици од другог светског рата док су их Бугари склонили, има исто толико празна Српска села као и Бугарска, али Руса и нема осим можда неког појединца да је купио Српско село, а код Бугара су многи Руси покуповали Бугарска села. Поред свега тога, Руси као народ већински не интересује да ли су Бугари ушли у НАТО, зезају око Јужног Тока, склонили Руске споменике, пљували на Русе до пре пар година, све је то небитно за већину Руса очигледно.

Србија треба наравно да се залаже код Руског дела који постоји у Руској армији који је просрпски. Наравно не окретати леђа онима који желе добро, али указати исто да се не може ништа постићи са десет МИГ 29 којег сви избацују а Србији донели. Лукашенко је понудио С300 Србији, али је марионета запада Силиконац чим је добио претњу да ће га рокнути ако прими одмах одбио наравно да прими С300.

Колико год имао наравно конструктивних примедба на Русију, запад се не може упоредити, тај малецни небитни број западњака који стварно жели добро Србији и Русији је смешно мали и такоређи не постоји међу њиховим армијама, док у Руској армији има пуно просрпских. Запад док се налази у г'внима он се прави недужни анђео, кад прође ето запада да прави зверства поново. Е сад је први пут у историји се десило да у већини западних земаља има огроман број неинтегрисаних муја који западу прави ненакнадиву штету и води ка дну где му је вечно место да буде прикован.

Покушај да одговориш као човек а не као ретардирано дете.
Аватар
Vranac
Војвода
Војвода
 
Порука: 10334
Приступио: мар 2006
Место: Београд, Србија

Re: Rusija ce dominirati

Порука Vranac 26.7.2019. 18:10

.
Претходна

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 7 гостију