каменорезац ::@TargetX, да је то тако како ти лупеташ, и ја бих као атеиста могао мртав 'ладан да "закључим" да се ти као (претпостављам) хришћанин не разликујеш од рецимо неког вахабије зато што верујете у истог Бога.
само ти себе уверавај...
каменорезац ::@TargetX, да је то тако како ти лупеташ, и ја бих као атеиста могао мртав 'ладан да "закључим" да се ти као (претпостављам) хришћанин не разликујеш од рецимо неког вахабије зато што верујете у истог Бога.
Обилић :: ... и сад неко ко подржава сатанистичку секту и Стаљина који је побио на милионе Православних Руса ...
Андрија ::Чињеница је да нема никакве разлике између фашизма и комунизма,оба доносе зло сваки на свој начин...
Рачунају ли се нац-бол партије?
mali soso ::Обилић :: ... и сад неко ко подржава сатанистичку секту и Стаљина који је побио на милионе Православних Руса ...Андрија ::Чињеница је да нема никакве разлике између фашизма и комунизма,оба доносе зло сваки на свој начин...
Аууу децо ... ал' сте ви задојени кока-колом!
Славо ::Нама треба да буде циљ стварање словенске државе, ослобађање Лужичких Срба, ослобађање Солуна и Цариграда, Берлина и многих словенских крајева. ТО ТРЕБА ДА БУДЕ КРАЈЊИ ЦИЉ сваког Србина, Хрвата, Словенца, Руса, Пољака, Чеха и Словака!!!!!!!!!!
Обилић ::Какав си ти лик,такву глупост само ваш комуњарски ум може да смисли.
Знаш колико ме боли к...ац за ту вашу ''словенску'' или повампирену југословенску државу са хрватима и словенцима,то није никада био нити ће бити циљ ниједног српског националисте.
Ви комунисти би само туђе територије да отимате,хтели би у ту вашу шугословенску вампирску државу и Солун и Трст,и шта ја не знам које још туђе градове...
Славо ::Нама треба да буде циљ стварање словенске државе, ослобађање Лужичких Срба, ослобађање Солуна и Цариграда, Берлина и многих словенских крајева. ТО ТРЕБА ДА БУДЕ КРАЈЊИ ЦИЉ сваког Србина, Хрвата, Словенца, Руса, Пољака, Чеха и Словака!!!!!!!!!!
Усрашки злотвор Макс Лубурић ::Ми Хрвати смо вас заклали милион, а ви нас и даље сматрате браћом.
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 3 гостију