Lucky_Strike 23.3.2012. 19:22
U 90% slucajeva oni su cisti bugari, jezicki, etnoloski, obicajno (vecina ne slavi slavu i nemaju srpske obicaje) i krvno ( samo na severu i delom zapadu bjrm, genetski su jednaki srbima, a i po svemu su cisti srbi), ostali su isti kao bugari. Ovo pod uslovom da prihvatimo postojanje bugarske narodnosti.
Da ce im se j.... n.... to je sigurno, i da su uvek bili podlaci i neprijatelji srbima, skroz tacno. Medjutim zabrinjava pro-bjrmovska propaganda u srbiji, prosto jeci. To je velika opasnost. Nesto se iza toga krije. Ja mislim da je cilj dovlacenje njihovo u sto vecem broju u srbiju, pogotovo u jugoistocne krajeve, a onda posle koju godinu i otvoren bugarski napad na te teritorije. Bugari i bjrmovci u svojim istorijama otvoreno svojataju te krajeve. To je pravi cilj, a nikakva ceca i novak:) Oni kao u zadnje vreme mnogo ,,vole,, srbe. I to je sa ciljem...
Zato suptilno upozoravajte narod po srbiji da ne naseda na to, to su veliki zlotvori i ogavan narod, ali jako licemeran i podal, pravi otpad od bugarskog, vlashkog i srpskog naroda. Zato su i najvece sluge amerima. O njihovim zlocinima prema srbima kad su nosili bugarske uniforme (1915-1918) ne treba ni pricati, kao i o satiranju svakog srpskog postojanja u bjrm.
Ne zavaravajte se, nema tu nikakve ljubavi i bliskosti prema srbima, jedino zla namera, otimanje srpske istorije, a kad dodje vreme i teritorije. Zato sam i rekao suptilno, jer cak i na ovom forumu vri od budala, makedonoljubaca, dali naivnih dali placenih. Normalno okupatorska vlast u Srbiji svim silama ih podrzava (dacic na pr.) , vlast smisljeno radi na razbijanju srbije i unistenju srba, bugari i ovaj olos bjrmovski takodje imaju svoj deo u planu...