Спартанац357 ::
Нема ту дискутабилног питања кад је то чињеница да им се не може веровати, данас су уз тебе и подржавају те, а већ сутра ће те издати и забити ти нож у леђа, такви су наши муслимани а исто су и у Русији такви, не знаш на чему си са њима.
Ма у праву си, не може им се веровати, нарочито не нашим потурицама и сличном олошу. Али, Русија је у таквој ситуацији да не може да води рат на два фронта: против запада и против муслимана. Зато она сада настоји да муслимане у Русији држи под контролом, док са западом бије мегдан. И не може се рећи да Руси баш нису успели у томе. Ето, они сада тамане исламисте у Сирији, а у самој Русији, сем пар маргиналаца, нема побуне муслимана због тога.
Јбг, брате, заебана је то ситуација, али тако ти је то кад си велика држава и кад у свом саставу живе људи који нису припадници истог народа, исте религије, итд. Нити волим муџосе (напротив, моји преци су секли главе Турцима и потурицама, против њих сам наравно и ја), мислим да их ни Руси не воле, али није паметно сада изазивати сукобе са њима. Што се Руса тиче.
Што се нас Срба тиче, ту је друга ситуација. Ми немамо разлоге да се са муџосима миримо, ми морамо Републику Србску што пре одвојити од исламистичке БиХ. Највећа грешка наше политике је што са протеривањем Турака нису протеране и њихове најверније слуге: потурице и шиптари. Данас осећамо последице тих грешака.