Чему си смејао овде?
Гнусни Грозозо ::
1. Тај максимум популације најављују већ деценијама![]()
Пошто сада потврђујеш оно што сам писао.
Гнусни Грозозо ::
Гнусни Грозозо ::Сукоб СССР и Кине је добро позната ствар.
Sistem ::Реци ти мени тачно. Пусти апроксимацију, пошто сам то већ рекао. Ти си стручњак-тачно.
Чему си смејао овде?Гнусни Грозозо ::
Пошто сада потврђујеш оно што сам писао.
Стекс95ПФК ::Гнусни Грозозо ::Сукоб СССР и Кине је добро позната ствар.
Ја се управо највише плашим чињенице да је јачање Кине ултимативна и далеко било коначна чифутска мера за уништење беле расе, јер ће чифути и даље финансирати расно мешање, овог пута у изведби жутих Кинеза у случају да Кина постане најјача сила на свету.
dusanserb ::
Сва зла која нам се данас дешавају су последица фашистичке политике коју данас води Четврти Рајх тј. ЕУ, САД и НАТО. Дакле, највеће зло српском народу у 20. веку а и данас нанели су и наносе фашисти. .
Гнусни Грозозо ::dusanserb ::
Сва зла која нам се данас дешавају су последица фашистичке политике коју данас води Четврти Рајх тј. ЕУ, САД и НАТО. Дакле, највеће зло српском народу у 20. веку а и данас нанели су и наносе фашисти. .
Синак , ти не само што не знаш шта значе речи Рајх , фашизам , а вероватно и НАТО , него не умеш лепо ни да цитираш нечију поруку са форума на коју хоћеш да одговориш .
Много вас је таквих , полуписмених , глава напуњеним некаквим фразама које не разумеју , и хтели би да водите политику . Зато нам тако и иде . Саветујем ти да узмеш мало да читаш и да се образујеш док још можеш , да н еби био овца коју ће да воде на клање .
dusanserb ::Fašizam i nacizam se danas zovu globalizam.
Moderni kompleks, površine 376 hektara, u koji će biti uloženo 50 milijardi juana (8,3 milijardi dolara), počeće sa radom 2016. godine.
Турска, чланица војне алијансе НАТО, саопштила је ове седмице да је одабрала ракетни одбрамбени систем ФД-2000 који производи Кинеска увозно-извозна корпорација за прецизну механику (ЦПМИЕЦ), дајући јој предност над ривалским системима руских, америчких и европских фирми.
Корисници тренутно на Форуму: Google [Bot] и 5 гостију