srpskinacionalisti.com

Србска акција

Форумска правила
Ако представљате неку организацију, и желите да отворите тему на овом потфоруму, контактирајте уредника приватном поруком.
Аватар
ungraved
Националиста
Националиста
 
Порука: 298
Приступио: апр 2011

Re: Србска акција

Порука ungraved 25.5.2015. 0:26

Србска Акција против антисрбске пропаганде

24. мај 2015. / Активности
Слика


У свом уобичајеном послу антисрбске пропаганде, тзв. невладине организације „Иницијатива младих за људска права“ и сорошевски феминистички олош под називом „Жене у црном“, у петак у центру Београда, уз заштиту режимске полиције, организовали су обележавање двадесетогодишњице од масакра у Тузли, почињеног током Отаџбинског рата у србској Босни и Херцеговини. За овај злочин, антисрбски „НВО“ пропагандисти без икаквих доказа оптужују војску Републике Србске, док потпуно игноришу доказани злочин муслиманских екстремиста који је у истом граду три године раније почињен над србским младићима, као уосталом и све злочине који су током деведесетих чињени над србским народом.

Ипак, организатор није успешно спровео свој план, јер су активисти Србске Акције пружили отпор оваквом уличном ширењу антисрбске пропаганде. Због цепања „књиге жалости“, иначе препуне антисрбских порука, један активиста нашег Покрета је приведен, док су остали удаљени од стране полиције.

Спремни да и у будуће станемо на пут сваком сличном србомрзачком пиру, Србска Акција поручује:

Стоп антисрбској пропаганди!

Живела Војска Републике Србске!https://www.youtube.com/watch?v=KtZ162djwFA
Аватар
ungraved
Националиста
Националиста
 
Порука: 298
Приступио: апр 2011

Re: Србска акција

Порука ungraved 16.7.2015. 20:49

Заштитимо себе и своје ближње!

07. јул 2015. / Активности
Слика


Потенцијал проблема са сталним приливом такозваних азиланата у Србију, претходних недеља је кулминирао, пa је ово питање постало тема која се не може и не сме игнорисати. Наш Покрет је у пуно наврата посвећивао пажњу овој и сличним темама, упркос репресији и учесталим клеветама системских медија на рачун Србске Акције. Наш бунт против експанзије дивљих насеља и против монструозног тзв. Споразума о редамисији, по коме Србија треба да се претвори у санитарни коридор и резерват, довео је до жестоког прогона нашег Покрета. То само говори колики је интерес овдашњих изрода из власти, њихових претходника и њихових заједничких ЕУ ментора, да спровeду политику уништавања Србије на све могуће начине.

А показатељи потенцијала штеточинства услед текућег прилива имиграната су вишеструки. Наиме, имигранти су као група посебно ризични као потенцијални носиоци заразних болести из Азије и Африке, а о утицају на пораст разбојништва и провалништва да и не говоримо. Даље, привилегованим статусом који у Србији уживају пристигли имигранти, оличеним у добијању бесплатног смештаја, као и дневног џепарца од 10 евра по особи, посредно се дискриминишу сви расељени и унесрећени Срби, протерани са својих огњишта, а који су одавно препуштени сами себи.

Оно што директно и експлицитно показује колики заправо проблем представља илегална имиграција, може се најбоље уочити у местима у којима су смештени прихватни центри за имигранте, попут Врачевића и Боговађе, чији је један од мештана изјавио следеће: „Све је почело кад је у Боговађу досељено 150 азиланата. Били су мирни и фини у почетку, па смо их прихватили. Међутим, чим су се омасовили, почеле су невиђене пљачке, физички напади на појединце, па чак и упади у средњовековни манастир! Сву летину коју је сестринство манастира у Боговађи сакупило су опљачкали, а уништили су им и башту“. Ово тврди један од становника Врачевића, који су снимак о томе поставили на Јутјуб, напомињући да посебна опасност прети од тога што су азиланти смештени недалеко од војног складишта, по ком такође тумарају. Речена изјава можда најтачније описује каква је ситуација са највећим делом имиграната који се задржавају дуже време у Србији, као и то како ће се она убудуће развијати ако се неке ствари битно не промене.

Оно што је посебно забрињавајуће, а на шта смо и раније упозоравали, јесте чињеница да је тзв. „Исламска држава“ запретила да ће „Европу преплавити више од пола милиона миграната из Либије“, а како знамо да је простор Србије поред Италије један од главних праваца миграције азиланата из ратом захваћених подручја, нажалост можемо рачунати да ће велики број терориста ступити на територију Србије. Имајући у виду да наша држава не чини скоро ништа да србски народ заштити од туђинаца, него чак допушта да се насељавају у близини необезбеђених војних складишта, можемо замислити све ужасе који се могу догодити ако терористи, „маскирани“ у азиланте, дођу у посед – на пример – неког експлозивног средства из тих војних складишта. Да је ово могуће, доказ је и чињеница да су само у Боговађи регистроване 52 провале у викендице и куће, а да за то нико није процесуиран. По изјави једног од мештана, полицији је одузето право да имигранте хапси због крађа, а како су му полицајци такође рекли, ако би он сам покушао да имигранте физички спречи у покушају крађе, могао би за то кривично да одговара.

Као што смо већ много пута поновили: србски народ увек је био и биће гостољубив према свима који у доброј намери желе да посете нашу земљу. Ми можемо разумети несреће људи из Азије и Африке и пружити им помоћ у мери наших могућности, али за туђинске групације које желе да се настане на србском тлу и које су носиоци безбедносних ризика, не сме бити места у Србији. Због тога су, у знак протеста поводом постојеће ситуације, наши активисти израдили одговарајуће плакате којима су облепили центар Београда. Плакате који ће, надамо се, пробудити успавану свест народа, с обзиром да исти углавном остаје неми посматрач свих видова антинародних делатности. Јер уколико србском народу, и другим житељима Србије коју су јој лојални, није обезбеђена заштита, србски родољуби не смеју седети скрштених руку.

Дигнимо глас против концепта који нам се намеће из Брисела, а по коме се србска земља претвара у санитарни коридор и резерват за имигранте. Успротивимо се политикантским изродима који служе злокобној глобалистичкој творевини – ЕУ.

Заштитимо себе и своје ближње!

Слика

Слика

Слика

Слика


http://www.srb-akcija.org/aktivnosti/7957/zastitimo-sebe-i-svoje-bliznje/
Аватар
ungraved
Националиста
Националиста
 
Порука: 298
Приступио: апр 2011

Re: Србска акција

Порука ungraved 16.7.2015. 20:51

Правда за новоруске добровољце!

14. јул 2015. / Коментар
Слика

Издајнички режим Вучића, Дачића и осталих поданика Ангеле Меркел, Тонија Блера и других крвавих НАТО злочинаца, као што се и најављивало, спровео је кривично гоњење и донео срамне осуђујуће пресуде против србских добровољаца – припадника оружаних снага Новорусије, који су заједно са руском браћом учествовали у борби против кијевске НАТО хунте. Међу осуђенима су и наши активисти који су се вратили са новоруског фронта, тако да овај удар издајничких власти на србску подршку Новорусији, истовремено представља и наставак режимске хајке на наш Покрет.

Правна подлога овог гоњења србских добровољаца Новорусије, јесте недавна срамна допуна Кривичног законика, којом је извршена инкриминација било каквог учешћа држављана Србије у оружаним сукобима у другој држави. Режим који чини све не би ли србски народ заборавио бомбардовање НАТО злочинаца и који, својом пасивношћу према србофобији, гаји и подстиче све видове антисрбског екстремизма и тероризма на србској земљи, изнова показује да је спреман да неуморно извршава све налоге својих НАТО господара. Спреман је да кукавички прихвати пуштање на слободу муслиманских и шиптарских србоубица попут Орића и Харадинаја, као и скандалозно изручење Капетана Драгана хрватској геноцидној држави. Спреман је и на све врсте издаје, од уништавања и продаје преостале војне технике, увоза имиграната, издаје Косова и Метохије, признавања наводног геноцида у Сребреници, па до прогона Срба који су показали спремност да положе своје животе за Православље и србско-руско братство.

Али као и у случају свих претходних удара, и овога пута су неправда и режимска злоупотреба права само ојачали нашу одлучност и дали нам нову снагу на путу подвига и борбе.

Слобода за Србску Акцију!

Слобода за србске добровољце Новорусије!
Аватар
ungraved
Националиста
Националиста
 
Порука: 298
Приступио: апр 2011

Re: Србска акција

Порука ungraved 17.7.2015. 21:43

Турнир за помоћ манастиру Пиносава

17. јул 2015. / Активности
Слика

Завет наших Старих, упућује нас на дарове којима је Бог надарио наш род. Међу њима је и дивна земља украшена мноштвом светиња – манастира и храмова сазданих у славу Бога. Тегобе и страдања србског народа и србске земље, оличене су и у стању многих заборављених или запостављених србских светиња, а то нас опомиње на дужност свих православних Срба да у мери својих могућности допринесу обнови истих, јер на тај начин изграђујемо и обнављамо сами себе.

Србска Акција организује добротворни турнир у малом фудбалу, који ће се одржати 8. августа 2015. године, а чији је циљ како родољубиво дружење кроз спорт тако и прикупљање средстава за обнову манастира Пиносава, тог старог украса Шумадије, који је оставио трага у србској повести, нарочито у периоду ослобађања од турске окупације.

Сви заинтересовани за учешће могу се пријавити према датом упутству http://www.srb-akcija.org/wp-content/uploads/2015/07/turnir-pinosava.pdf , у коме су изложени и услови саме пријаве и учешћа на нашем добротворном турниру.

Спорт, здравље, Православље!Ултрас Србија
Четник-почетник
Четник-почетник
 
Порука: 9
Приступио: јун 2015

Re: Србска акција

Порука Ултрас Србија 25.7.2015. 22:18

Подршка!СССС!
Аватар
ungraved
Националиста
Националиста
 
Порука: 298
Приступио: апр 2011

Re: Србска акција

Порука ungraved 29.10.2015. 23:43

Србска Акција против педеризације Србије

20. септембар 2015. / Активности

Слика
Као и прошле године, уз злоупотребу србске полиције, уз опсадно стање на улицама Београда, издајнички и терористички режим Александра Вучића наметнуо је данас србској престоници још један дефиле полних изопачењака, предвођених представницима америчких и ЕУ окупатора, као и позиционо-опозиционим политикантским шарлатанима и криминалцима. Хапшења су поново вршена незаконито и уз прекорачење овлашћења, а ухапшена су и двојица активиста нашег Покрета.

Иначе, у знак пркоса чину режимског наметања педерофилије, синоћ су активисти Србске Акције, у сарадњи са удружењем „Истинољубље“, организовали протест и шетњу централним улицама Београда. Упркос медијској цензури и упадљивом игнорисању најаве овог скупа, око хиљаду учесника Шетње за здраву Србију упутило је јасну поруку режиму, да промоцијама изопачености није место на улицама Београда нити било ког србског града. На скупу је упућен позив да се и данас изађе на улице и стави до знања да Београд није и не жели да буде простор за јавне скаредности хомосексуалних изопачењака.

Издајничко-педерски несој, као и прошле године, суштински нема никаквог разлога да буде задовољан због одржане „параде“ јер остаје чињеница да хиљаде полицајаца, са све борним колима и специјалним јединицама, стоји између такозваних „гејева“ и остатка друштва. Ако је двомилионски Београд потребно блокирати да би шачица друштвеног отпада и србских изрода могла да парадира пола сата, то довољно говори о изгледима да припадници такозване ЛГБТ популације ускоро буду прихваћени као нормални. И то је оно што остаје позитивна тековина.

Стоп педеризацији Србије!

Подвиг и борба!
Аватар
ungraved
Националиста
Националиста
 
Порука: 298
Приступио: апр 2011

Re: Србска акција

Порука ungraved 29.10.2015. 23:46

Акцијом против сепаратизма!

06. октобар 2015. / Активности
Слика


Као одговор на пир антисрбских сепаратиста из србске Војводине, који годишњицу злокобног преврата од 5. октобра 2000. године обележавају скупом „Шетња за Војводину“, активисти Србске Акције из Новог Сада изашли су на улице Србске Атине и поручили да су аутономаштво и сепаратизам болести које србски народ не прихвата.

Наш протест уперен је и против издајничког режима који овакво сепаратистичко безакоње штити, уместо да примењује право и гони све оне који се залажу за распарчавање Србије. Србски народ и србска Војводина не жуде за евроунијатском каљугом, нити су им потребни партијашки паразити и сепаратисти. Србском народу је потребна, пре свега, промена духа која ће у национал-револуционарном прегнућу изнедрити уједињену и снажну светосавску Србију, сачињену од свих србских земаља. Србију, духовно високу, социјално праведну и национално препорођену.

Живела србска Војводина!


Србске земље – србски завет!
Аватар
ungraved
Националиста
Националиста
 
Порука: 298
Приступио: апр 2011

Re: Србска акција

Порука ungraved 29.10.2015. 23:47

Зашто је битан идентитет, а не бити „добар човек“
Слика

29. октобар 2015. / Блог

Етничка разноликост света, а посебно Европе, од памтивека је била повод за најразличитије сукобе. С друге стране, ова занимљива и лепа карактеристика људског рода често је у мирним периодима историје, у хришћанским срединама, била подстрек за међусобну толеранцију и добротољубље. Када говоримо о сукобима, осим због етничких, културних и језичких разлика, до њих најчешће долази због супротстављености интереса међу народима, што своје полазиште има у систему вредности.

Либерални фундаменталисти, задојени глупошћу и кратковидошћу, често западају у замке сопствених противречних тврдњи. Једна од њих односи се на различитост, у којој они истичу уједињење различитих култура као предуслов друштвеног напретка. Међутим, уколико припадник једног народа значајније истиче приврженост својој националној култури, притом не мрзећи остале, либерални фундаменталисти ће му прилепити низ погрдних етикета. Јасно је да управо због тога либерализам представља фундаменталистички правац, у коме се толерише само оно што се налази у његовим унапред одређеним и врло суженим оквирима. Иако се либерали наводно свим силама боре против „тоталитаризма“ и промовишу тзв. „слободу мишљења“, у свакога ко и најмање одскаче од њихових идеја, препуних недоследности и неистина, упире се прст осуде, од које се у данашње време није ни мало лако ослободити.

Поред разлика у култури, либерали „толеришу“ и верске разлике, због чега се залажу за секуларно друштво, у коме је загарантована апсолутна слобода вероисповести. На тај начин, они теже за вештачки створеном заједницом у којој ће различите конфесије наводно живети у миру и међусобном поштовању. Покушавајући да све религије света изједначе и тврдећи да су разлике међу њима безначајне, либерали показују основно непознавање верских заједница, које се међусобно разликују не само по спољашњем изразу, већ и нарочито по духовној садржини.

Шта значи бити „добар човек“?

У уобичајену реторику либерала спада и чувена тврдња да „етничка и верска припадност нису битне, већ да ли је неко добар човек“. А када их питате шта значи бити „добар човек“, до изражаја долази релативност овог појма, злоупотребљеног и прежваканог небројено пута. Колективно наслеђене претпоставке као чиниоци идентитета, поред многих појмова условљавају и овај. Због тога, појам људске доброте и врлине није нити може бити исти код различитих народа и у различитим верама. Свакако, постоје принципи који су скоро па универзални, али њихова грађа није довољна за конструкцију универзалног епитета „добар човек“. Па ипак, пошто је сваком разумном човеку који мало загребе испод шарене спољашњости либералне реторике очигледна недоследност њихових идеја, јасно је да у либералном контексту „добар човек“ опет представља онога који беспоговорно прихвата живот у њиховим вештачким и изопаченим идејама „грађанског“ и „прогресивног“ друштва.

Примера ради, у неким индијским културама, добрим човеком се сматра онај који ожени своју десетогодишњу ћерку, док се у неким муслиманским земљама Блиског истока добрим човеком назива онај који беспоговорно поштује начела исламског фундаментализма, каменује сопствену жену због кршења истог и убија „невернике“ све док „вера у Алаха не буде једина вера“ (како пише у Поглављу о џихаду у Курану). Добар Еским ће понудити свом госту интимни однос са сопственом женом, а Јеврејин талмудиста сматра се добрим уколико, по својој „светој књизи“, све нејевреје сматра „гојима“ уместо да их сматра људима. Добар Феничанин морао је бити вешт трговац, док у европском средњевековљу, богати трговци нису сматрани добрим људима. У данашњој Хрватској „добри људи“ величају и прослављају злочиначку војну акцију „Олуја“, и тако даље.

Дакле, појам „добар човек“ у различитим културама има различито значење, што умногоме објашњава зашто у мултикултурним и мултиконфесионалним друштвима долази до сукоба, па чак и до затирања староседелачке културе, а доминације културе придошлица. Познато је да су људи нама страних обичаја и вере у великом броју случајева носиоци врло високог природног прираштаја и да њиховим масовним имиграцијама на наша подручја постепено долази до замене становништва.

За наше србске претке, у складу са светосавско-светолазаревским духом и нашом аријевском, динарском и словенском етиком и епиком, доброта човека мери се његовом блискошћу са Богом, поштовањем Његових закона, верношћу роду и свим светлим народним традицијама, међу којима се посебно истичу јунаштво, витештво и спремност на мучеништво зарад правде која „држи земљу и градове“. Иако су, нажалост, последњих деценија поменути принципи код србског човека у великој мери замрли, већина Срба и даље за мерило доброте једног човека макар номинално поставља хришћанске принципе који су вековима красили наше претке. То су, пре свега, љубав према ближњем, поштење, жртвовање, опраштање личним непријатељима, дарежљивост и остале хришћанске врлине. Но, да ли је то мерило доброте свих народа и вероисповести на свету? Никако није, па се чак огромне разлике уочавају и међу нашим географски најближим суседима.

Појам врлине код Шиптара

Када посматра новију косовско-метохијску трагедију нашег народа, сваком нормалном човеку тешко је да појми да у једном наорду може постојати толико немилосрђа, као што је то случај са шиптарским народом. Иако се, почев од квази-научних аустроугарских конструкција, Шиптари покушавају представити као хришћански и европски („илирски“) народ, објективан поглед на њихове обичаје, фолклор и менталитет из темеља руши такве небулозне теорије. О томе сведочи и вековна експанзија Шиптара на србско тло. Експанзија на таласу освајања великих сила, чија вера и идеологија увек бивају прихваћени од стране претежног дела овог полудивљег народа. Шиптарска, чини се, урођена мржња према свему што је Србиново, па чак и према нашој нејачи, код сваког добронамерног посматрача изазива згражавање и неодобравање. Но, док је за нормалног, хришћанског човека злочин нешто гнусно и незамисливо, многи Шиптари управо у таквим „подвизима“ својих сународника виде честитост и квалитет. Истини за вољу, историја је забележила и светле примере човечности код Шиптара, о чему је писао и србски див-јунак војвода Марко Миљанов. Али он је добро познавао и описивао пре свега гранична шиптаризована, полусрбска племена, са којима су и његови Кучи били повезани. Ту су заступљени племенити горштачки обичаји, засновани на патријархалности, храбрости, култу оружја, поштовању дате речи и гостољубљу. Ове особине заиста јесу присутне у шиптарској традицији и оне јесу њен позитиван део, али оне не могу сакрити онај мрачни и наказни део, који приличи једном етничком руглу, што Шиптари у већини јесу.

Крвна освета и „личење“

Најважнији етички и морални кодекс, који је Шиптарима важнији од било које вероисповести, јесте Канон Леке Дукађинија, што сведочи о њиховом претежно површном схватању вере. Овај првобитно неписани средњовековни кодекс обичаја прикупљен је у виду списа тек крајем 18. века. Када Албанци желе да назначе обичај или неко понашање као праведно, они кажу: „Тако је остало од Леке“. Упутства и обавезе које сугерише ова књига они колоквијално називају „правим путем“ и „судом добрих људи“. Већ много векова, више од било које верске норме, овај канон уређује породични, племенски и културни живот Шиптара. Најпре треба истаћи, а надовезујући се на писање Марка Миљанова, да овај закон несумњиво има и пуно позитивних чинилаца, што је свакако наслеђе србске хришћанске баштине на подручју на коме данас живе Шиптари. Али са друге стране, овај закон носи у себи и дух исконског шиптарског патоса, некршетног и неевропског, са свим својим суровостима и примитивним схватањем права и правде.

Наиме, овај канон представља својеврсну легитимацију зверског понашања које је у шиптарском народу потпуно природно и генерацијски преношено вековима. Поред гнусних породичних обичаја, у којима се мужу одобрава иживљавање, пребијање, па чак и убијање сопствене жене и деце, цео Канон се заснива на „крвној освети“. Крвна освета се до данас задржала у многим крајевима где Шиптари живе, где је схваћена као „социјална дужност“, док је она међу Србима одавно искорењена, мада је постојала само у неким србским завичајима који се граниче са крајевима у којима живе Шиптари. Али док су Свети Петар Цетињски и Петар II Петровић-Његош искоренили овај гнусни обичај, у Албанији се тек комунистички диктатор Енвер Хоџа ухватио са њим у коштац, али није успео да га искорени, јер према оквирним проценама, само у последњих двадесет и пет година, око 10.000 Шиптара убијено је у крвним осветама.

Даље, уколико страдање србског становништва на светој косовској земљи посматрамо кроз овај канон, можемо сасвим јасно разумети ментални склоп шиптарских окупатора. Народ коме није светиња ни људски живот сопствене браће и пред чијим крвним осветницима нестају читава племена, неће показати милост ни према туђем народу који види као сметњу својим сепаратистичким тежњама и стварању тзв. Велике Албаније. Најефикаснију стратегију шиптарског освајања србског етничког и духовног простора, поред високог природног прираштаја и помоћи са Запада, садржи управо овај канон шиптарског обичајног права, урезаног у њихову колективну народну свест. Половином прошлог века Албанци су на косовске Србе почели да примењују казну описану у „хрватском“ преводу Канона као „личење“. Наиме, Шиптари су вековима „личили“ (кажњавали) оне које су сматрали најгорима међу собом. Они који бивају осуђени на „личење“ губе сва права и са њима се не сме трговати нити им се сме било шта давати. Када су косовски Срби постали сасвим беспомоћне жртве НАТО-а и његових савезника из „УЧК“, шиптарско становништво је наставило своју тортуру не помажући ни србској деци, женама и старцима. Ово је било последица чињенице да Шиптар који буде „узимао или давао личенима“, „остаје личен и подлеже истим казнама као личени“. Према Канону Леке Дукађинија, „личење“ представља казну за најтеже преступе и не примењује се само на „кривца“ већ и на све његове укућане. „Кућу кривца спаљују, разарају је са биљкама и земљом... a укућане му прогањају из места“. Тако су сви косовско-метохијски Срби, укључујући децу и старце, постали легитимна мета. Овај кодекс шиптарских обичаја наравно нема ничег заједничког са хришћанском традицијом која је обликовала светоназор наших предака.

У овим тренуцима постепеног довршавања одавно започете предаје Косова и Метохије, актуелни режим се труди да ревносно испуњава заповести својих налогодаваца из западних центара моћи. Он то не чини јасно и отворено, већ иза заглупљујућег телевизијског „ријалити“ циркуса и таблоидне штампе, којима настоји да анастезира србску јавност. Отуда трагикомично изгледа лицемерна медијска хајка издајничких власти на недостојног председника САНУ Владимира Костића.

Последњи степен одбране једног народа јесте његова чиста и непомућена свест о добру, злу и правди, коју су нам чувајући свето Православље наши преци оставили, да би је ми пренели новим србским нараштајима. Та свест не сме бити испрљана ниједним штетним, туђинским утицајем, уколико не желимо да као народ нестанемо под све јачим ударима Новог светског поретка и зла које у њему доминира.
Спартанац357
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 640
Приступио: феб 2015

Re: Србска акција

Порука Спартанац357 15.3.2016. 13:44

Херој је Споменко Гостић!

У знак протеста због режимског величања дезертерства и режимске хајке на родољубиву жртву за Отаџбину, активисти Србске Акције прелепили су новопостављене уличне табле на Новом Београду са натписом „Улица Срђана Алексића“, којима је недавно спроведена у дело одлука градских власти о промени назива дела новобеоградске улице „Ивана Рибара“.

На нашим плакатима, у форми уличних натписа, пише „Улица Споменка Гостића“, што је дијаметрално супротна порука од оне коју су недавно послале антисрбске власти кроз чин преименовања улице. Наиме, за разлику од сумњиве и контроверзне приче (или боље рећи мита) о наводном чојству Срђана Алексића, које узгред и Борачка организација Републике Србске сасвим доводи у питање, ми истичемо јуначки и светао лик младог Споменка Гостића – најмлађег борца Војске Републике Србске који је свој млади живот дао за Отаџбину!

Споменко Гостић, а не Срђан Алексић, прави је пример јунаштва, чојства, духовног идеализма и спремности на жртву, који треба да буде узор србској омладини. Стога, он и заслужује улицу у србском престоном граду, као и у свим србским градовима којима требају светли примери и ослободилачки морални набој а не пацифистичко-дезертерска чамотиња заснована на полуистинитим или неистинитим причама.

Слава Војсци Републике Србске!

Хоћемо улицу Споменка Гостића!

http://www.srb-akcija.org/aktivnosti/83 ... ko-gostic/Свака вам част браћо за ову акцију!!!
=D>
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1418
Приступио: јул 2015

Re: Србска акција

Порука M-91 13.11.2017. 18:00

Србско-немачка дружба - противречност или нормална појава?

СРБСКА АКЦИЈА , СУБОТА 11. НОВЕМБАР 2017.

Слика

Поводом успешно одржане србско-немачке националистичке трибине „Европа слободних нација“


Међу многим данашњим Србима, чак понајвише међу оним који се позивају на родољубље и даље је популарна „партизанска“ интерпретација историје србско-немачких односа, где се Немци представљају као главни антисрбски негативци, што је у приличном нескладу са историјским чињеницама. Јер чињенице су супериорне у односу на све пропагандне масонске подметачине новог века. Они који одбацују такве подметачине, добро знају и шта је Света Алијанса, знају за славног немачко - србског витеза Палмана Брахта (команданта Душанове гарде), знају за бројне заједничке ратове Срба и Немаца против Турака и наравно знају да данашња мондијалистичко-атлантистича власт у Немачкој нема никакве везе са аутентичном Немачком и са немачким национализмом, који је жестоко прогоњен у овој земљи. О свему томе било је доста речи приликом дружења са нашим немачким гостима – високим функционерима Национал-демократске странке Немачке (НПД), Удом Фојгтом и Торстеном Хајзеом, који су били учесници и изузетно успешне трибине „Европа слободних нација“ одржане у Београду протекле суботе.

Ко то представља Немце као исконске и безусловне непријатеље Срба?

Када је реч о тако великом догађају попут поменуте трибине, природни су и осврти на историјат узајамних односа наших народа. А односи Немаца и Срба кроз историју прилично су бурни. Наравно, знамо за све велике историјске међусобне сукобе Срба и Немаца, али пре двадесетог века, то су били искључиво сукоби Срба са ватиканско-бечким германством (државно отелотвореним кроз Аустроугарску), које није никада било оруђе немачке националне политике. Са оним правим немачким континенталним и националним германствиом, ми Срби никада нисмо имали сукоб пре Првог светског рата. И чак ни тада нисмо међусобно ратовали иницијално, већ по основу савезничког сврставања. Нажалост, Први светски рат је био довољан да се створи тензија, те да закулисни антихришћански и антисрбски кругови моћи створе висок степен антинемачког расположења код Срба пред Други светски рат што је резултовало кобним 27 мартом. На основу разорних последица, видимо куда нас је одвела таква политика где нам се као „савезници“ подмећу либерал-демократске владе „Англо-Американаца“ и „Француза“, и где нам се Немци представљају као архетипски и исконски непријатељ. И управо, закулисне, масонско-банкарске антивропске силе које су владале поменутим либерл-демократским државама (и које и даље владају Западом) стајале су иза распламсавања антинемачке хистерије код Срба, која се највише нама самима обила о главу. Наравно, нема никаквог оправдања за немачке злочине према Србима у Другом светском рату, али када би се данашњи спољнополитички назори уопште градили на тражењу историјских повода за сукобе, онда би сви народи требали да буду осуђени на међусобно истребљење, што би било штетно и апсурдно. Оно што је кључно за сарадњу између одређених нација, то је да не постоје узајамне територијалне претензије и да заједнички циљеви претежу у односу на разлике. А са данашњим немачким националистима, ми имамо ту врсту сагласности.

Срби и Немци су два велика и ратничка народа која су природно упућена на сарадњу, и део нашег као и немачког идентитета јесте идејна припаднот Европи нација. Јер и поред јаза између Истока и Запада (који је настао западним падом у јерес у XI веку), ми у сфери политике и геополитике, пониремо дубље у оне цивилизацијске источнике који нас упућују на јединство. Наравно, нема пуног јединства без повратка Запада аутентичном (православном) хришћанству, али оне снаге на Западу које колико-толико чувају оне наслаге старог римско-хришћанског наслеђа, макар у контексту погледа на свет, и које осећају импулс нашег заједничког аријског искона јесу наши природни политички савезници са којима је могућ и пожељан известан вид и степен јединства.

Осовина Берлин - Москва

У контексту Европе нација посебно је битна веза Русије и Немачке. Наиме, и наши драги гости из НПД-а јесу и те како оријентисани на ону геополитичку концепцију истинске Европе нација, чија је кичма осовина Берлин-Москва. Дакле, они су свесни да је немогућа Европа нација без Русије. Знају да нема аутентичне, целовите и праве праве Европе нација, ако исту не сачињавају и Русија и Немачка истовремено. Ми Срби смо просто идентитетски везани за Русију, узимајући у обзир језик, историју и веру. А Русија у свом природном геополитичком стремљењу гравитира ка Немачкој. Као што Немачка гравитира ка Русији. Поменута Света Алијанса као деветнаестовековни руско-немачки савез против либерализма у масонерије, јесте отелотворење таквог принципа. И сви ратови и сва тензија између Русије и Немачке су плод оних закулисних сила које су желеле зло Европи. И сви пројекти уједињавања Европљана који искључују Русију и(ли) Немачку, те који представљају вештачку баријеру између Русије и Немачке, представљају антиевропску идеју која долази из антиевропске кухиње.

Континентална тврђава

Због чега је то тако? Реч је о геополитичким законима. Наиме, и Русија и Немачка предодређене су да буду континенталне империје, јер Руси и Немци су своје пространство ширили континенталним путем, а не поморским, трговачким. Стога, ова два велика народа, у својој традицији дају примат ратничкој, јуначкој и аристократској етици а не „демонији економије“ и плутократско-трговачким „вредностима“ таласократије. Тој мета(физичкој) континенталној тврђави, припада и србски народ својим сопством, својом заветном етиком у својом упућеношћу на Русију.

Стога је одговор на насловно питање јасан. Србско-немачка дружба није утопија нити противречност, већ нешто што приличи и нашем националном идентитету, као и општем европcком идентитету и европском интересу.

Слава Европи слободниx нација!

Живела србско-немачка дружба!
Србија нема алтернативу!
Аватар
M-91
Војвода
Војвода
 
Порука: 1418
Приступио: јул 2015

Re: Србска акција

Порука M-91 24.3.2019. 21:59

24.03.1999 - Злочин против праве Европе - Никад у НАТО!
24. марта 2019. / Активности

Две деценије су протекле од злочина НАТО пакта против србског народа. Србија је тада бранила своју културу и традицију, суверенитет, хришћанство и читаву европску културу против Северноатлантског војног савеза и његових терористичких агената. Борба Србије против глобалистичке и исламистичке претње деведесетих година је авангарда данашње борбе европских националиста против масовне имиграције и исламизације Европе.

Док су патриотски настројени Срби оправдано поносни на непоражено србско оружје у крајње неравноправном сукобу и данас, две деценије касније, сећамо се невиних жртава НАТО терора, и цивила и ратника, нарочито оних који су били на самом Косову као и пилота који су бранили србско небо и полагали живот за свој народ, задобивши вечност.

Стога се 24. марта 2019 године, наши другови из Немачке, Чешке и других европских земаља, солидаришу са нама!

„Драги суграђани, НАТО је вечерас покренуо ваздушне нападе на војне циљеве у Југославији. Савез жели да спречи даље озбиљне и систематске повреде људских права и спречи хуманитарну катастрофу на Косову.

Југословенски председник Милошевић тамо води немилосрдни рат. [...] Ми не водимо рат, али смо позвани да спроведемо мирно решење на Косову војним средствима.”

На овај начин је тадашњи немачки канцелар Герхард Шредер оправдао немачко учешће у анти-међународном рату агресије НАТО против бивше Југославије. Од првог тренутка, становништво, не само у Немачкој, било је систематски обмануто, чињенице су кривотворење и лажиране кроз бројне манипулације. Бивши министар одбране Немачке Рудолф Шарпинг, такође је волео да користи антисрбску пропаганду хистеричних лажи. Шарпинг је рекао на конференцији за новинаре 27. марта 1999. године:

„Никада не бисмо започели војну акцију, осим ако не буде те хуманитарне катастрофе на Косову са 250.000 избеглица са Косова....”

Док су у марту 1999. године званични посматрачи ОЕБС-а, за разлику од лажљивих Шарпингових навода, пријавили тек 39 смртних случајева широм Косова и Метохије, многи политичари у Чешкој Републици нису хтели да дају свој пристанак за агресију НАТО-а. У исто време, сасвим друкчији је био тадашњи председник Вацлав Хавел, који је отворено изразио своју пуну подршку и рекао да су напади „апсолутно неопходни у датој ситуацији”.

„... напади, бомбе, не извиру из себичних интереса. Њихова природа је чисто хуманитарна: ради се о принципима, људским правима, којима се даје приоритет и која превазилазе државни суверенитет. То даје легитимитет нападу на Југославију, чак и без одобрења Уједињених нација.”

Као и тадашњи министар одбране Немачке Рудолф Шарпинг, чешки премијер Милош Земан је такође покушао да на исти начин оправда агресију НАТО-а на Југославију:

„С обзиром да је ствар била горућа и да је било потребно донети одлуку у року од двадесет до тридесет минута, након саслушања министра спољних послова у суботу поподне (20. марта), одлучио сам да нападнемо чисто војне и не-цивилне циљеве, и да су то војна средства са циљем спречавања хуманитарне катастрофе”.

Међутим, упркос фабриковању лажи од стране НАТО одељења за пропаганду, како би се одржала подршка агресивном ратовању, недостатак хуманитарне катастрофе на Косову и Метохији био је очигледан.

„До почетка НАТО бомбардовања није било хуманитарне кризе. [...] Чињеница је да су сви знали да ће доћи до хуманитарне кризе тек по отпочињању НАТО бомбардовања. О томе се разговарало: у НАТО-у, ОЕБС-у, у нашој земљи”, каже Норма Браун - бивши амерички дипломата на Косову.

Даље, НАТО агресија на Србију била је незаконита са становишта међународног права, јер је спроведена без мандата УН-а и тиме је прекршена Повеља Уједињених нација. Али агресори за то нису марили.

Тако је НАТО прогласио свој агресивни рат „борбом за људска права” док је подржавао, обучавао и унапређивао терористичке јединице из тзв. Ослободилачке војске Косова, што је изазвало сукоб са циљем одцепљења Косова и Метохије од Србије. У овом сукобу, шиптарски терористи починили су страшне злочине, али медији под контролом НАТО-а, то су прећуткивали.

На тај начин, НАТО је створио атмосферу линча према Србима. Бомбардовао је нацију која се није покорила глобалистичком злу и није хтела да допусти дивљање исламистичких и терористичких структура на Косову и Метохији, какве иначе постоје и на тлу Босне и Херцеговине.

НАТО је у Србији директно одговоран за убијање више од 2.500 цивила, више од 6.000 рањених и употребу муниције са осиромашеним уранијумом, чиме је починио дугорочне и тешке злочине који су довели до вишеструког повећања оболелих и умрлих од рака. Дакле, уранијум НАТО-а већ 20 година сеје смрт у Србији и последице у том правцу су дугорочне и несагледиве.

НАТО агресија, тешко је у Србији погодила инфраструктуру, путеве, мостове, болнице и проузроковала је материјалну штету од преко 100 милијарди долара.

Стотине хиљада Срба истерано је из своје свете земље Косова и Метохије након агресије НАТО-а, док су остали Срби на том подручју, жртве окупације која траје већ 20 година.

Данас, да би се придружила Европској унији, од Србије се тражи да призна једнострано проглашену независност своје јужне покрајине Косова и Метохије, чија „Влада” константно доноси антисрбске мере.

Дакле, могуће чланство Србије у Европској унији, условљено је признавањем независности такозване „Републике Косово”, што би значило одрицање државе Србије од сопствене историјске, културне и верске колевке. Такво стање илуструје диктаторску пожуду за моћи бриселских елита. То није ништа друго до борба против свих европских нација које се боре за слободу и суверенитет, укључујући и србску нацију. И због тога, таква борба мора бити разобличена и осујећена.

Према речима првог генералног секретара НАТО-а, лорда Исмаја, циљ НАТО-а је да обезбеђује доминацију САД у Европи, да Русију држи изван а Немачку да држи потлаченом. Ова изјава је несумњиво истинита и то не само за немачки народ. Шта више, ако погледамо спољне и геополитичке промене последњих година, морамо схватити да се мало тога променило у смислу овог циља у последњим деценијама. НАТО је и даље империјалистички амерички инструмент за контролу Европе и њеног окружења.

Чешка, Немачка и све друге европске нације које теже самосталности, не могу бити корисни идиоти САД-а и морају напустити НАТО!

Дакле, дананашњим 24. мартом 2019 године, 20. годишњицом НАТО агресије на бившу Југославију, ми не само да осуђујемо агресивну политику коју је до сада водио Северноатлантски војни савез, већ и изражавамо солидарност са србским народом поштујући његов отпор и тежњу ка миру и самоопредељењу у Европи слободних нација!

Излазите из НАТО-а! Никад у НАТО!

Косово је Србија!
Србија нема алтернативу!
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2873
Приступио: феб 2014

Re: Србска акција

Порука Republikanac 25.3.2019. 13:10

Па добро М-91, пази мало на Жилково здравље, њему овакви чланци дижу притисак. Знаш и сам да он мисли да смо ми криви за бомбардовање и да треба да се извинемо НАТО пакту што нас је тукао...
Жилко, смрдиш.
Аватар
Зорад
Војвода
Војвода
 
Порука: 4146
Приступио: мај 2012

Re: Србска акција

Порука Зорад 25.3.2019. 13:25

ПК
Брозовац: ПК
Претходна

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 1 гост