Ево још неколико сличица:

Један интересантна информација. Није баш да смо се само ми сетили да обеле-имо дан злошиначке агресије. Било је и других, али... цео београд је био блокиран полицијом, која није допуштала ниједној групи већој од 3-4 да крене у смеру УСА амбасаде. Ево шта смо ми видели својим очима.
Као што учесници акције знају, Влада и ја смо пошли према амбасади пре краја акције, јер је тамо најављен скуп "Слободе". Мешутим, кад смо дошли тамо, никога из "Слободе" није било само два човека и три жене, који су дошли јер су чули да ће бити неки скуп. Са нама двојицом, то је већ било више од "критичне масе" (више од 5!) па нам је један од полицајаца од прекопута (пред амбасадом) пришао и замолио нас да одемо. Ја сам га уптао који то закон брани мирним грашанима да стоје на тротоару испред кафића и разговарају. Није са дао збунити па нас је замолио да се само мало помермо, двадесетак метара... да не давим, мало сам провоцирао, упитао га да ли он то чува криминалце који су направили оно "уметничко дело доле" (показао сам у смеру рушевина генералштаба), на крају је он дигао руке и вратио се колегама. Испред амбасаде је било двадесетак оних из интервентне, не много, али... мало даље... Пошто је влада контактирао људе из "Слободе" сазнали смо да је њих блокирала полиција у Немањиној код железничке станице. Пошли смо доле да им се придружимо. Међутим на пола пута смо срели већу групу интервентних наоружаних до зуба који су ишли нагоре... било је јасно да су наши пријатељи најурени. Нисам могао да одолим да мало не пробоцирам: "Момци, где ви то идете? На Космет?". Један се окртенуо и рекао ми: "Шта сереш! Иди ти на Косово". "Ја сам се управо рано јутрос вратио оданде, али људи траже ВАС". Поново је влада позвао мобилним и сазнао да се та већа група из "Слободе" упутила према председништво, межутим и тамо их је зауставила полиција. Касније сам од друге мање групе људи сазнао да је неколико НВО организовало окупљање пред амбасадом, али су све те групе на разним местима у граду заустављене. Дошло је само неколико појединаца. Очигледно је да је цео град био блокиран, и да су све групе које су покушале да крену према Милоша Великог биле заустављене.
Е сад, кључно питање је:
КО ТО НИЈЕ ХТЕО ДА ДОЗВОЛИ НИКАКВО МАСОВНО ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ДАНА АГРЕСИЈЕ?
Најлакше би било сада окривити _уте. Али, они у овом случају заиста не могу бити кривци!
Да је не би сада инсинуирао, постави те себи питање:
КОЈА СТРАНКА У ВЛАДИ КОНТРОЛИШЕ ПОЛИЦИЈУ?
И одговорите сами на то питање. А онда то упоредите са неким дискусијама у темема:
"ЗВЕР НАД ЗВЕРОВИМА"
"КОШТУНИЦА ЈЕ НАЈГОРИ"
"ДАН ПРЕВАРЕ НОЋ ИЗДАЈЕ"