Чекај ти стварно верујеш у ово што причаш
Аха јесте Бог је уместо мене факултет завршио,ишао у рат.Јел Божија воља што су ми преци кости остављали свугда по Србији и Херцеговини бранећи исту,док су се попови молили у црквама,како може да неко ко не постоји да утиче на мој живот?
Видиш ти си у свом веровању створио илузију да све што ти се дешава,углавном лоше приписујеш Богу и његовој казни јер си био грешан,не ваља ти то синко гледај ствари реално.Па они кој себе називају Божијим слугтама чине грехе и праве бизнис од вере,а ти говориш о неком силаску Бога међу људе.
Чекај тај Бог је последњи пут "виђен" пре 2 миленијума,зашто мислиш да си ти посебан да те уодостоји да на земљу дође за твог живота?Опет не дајеш доказе,Билблија није доказ.
Аха значи казниће ме Бог,а шта са онима друге вере јер има тај Бог ингеренцију да кажњава и друге вероисповести?
Шта ако муслимански Бог први дође,шта онда?
Видиш моја вера је вера посвећена прецима,природи и слави јуначког рода,не пропагира да ће ме Бог казнити и не живим у стрепњи шта ће бити када тај Бог дође,а ти видим плашиш људе страшним судом.
Кад твој Бог дође,мене ће моји Богови заштитити и шта онда?Мада не верујем ни да ће твој Бог кренути на мене,јер ја сам нешто конретно радио за "његово стадо",док ти изгледа само пропагираш његову веру и то веома лоше радиш.