malena 20.2.2013. 23:28
Мико, много наприча, а не одговори ни на једно моје питање. Милиони су говорили као ти - те изабрани народ, те царство небеско, те Бог ће вас наградити....... а, ми видимо да се догађа све супотно од овога: злочинци су награђени (има ли неморалнијег народа од "изабраних" свуда по свету ???), реке људске крви проливено под фирмом заштите вере ( ове или оне ), ко зна колико жена живо спаљено под изговором да "шурују са Ђаволом" и ко зна још какви све и колики злочини ! Мислиш ли да ми, који дискутујемо са тобом, то први пут чујемо??? Свима је већ мука од поповских наклапања која немају покриће у свакодневном животу! Част оним изузецима који живе по својој вери - макар улудо и непотребно страдали - бар доказују своју посвећеност! Такви су ми дали савет који гласи: буди добар човек и живи нормално. То ми је увек на уму. Дакле, ја добро мислим, добро радим, добру се надам и - добро ће ми бити. Твоји небројени закључци у вези самном које, у својој залепљености просипаш као из рукава - немају везе са мозгом. То није "дељење сазнања са браћом и сестрама" - то су глупа, искључива догматска просеравања, са циљем да се прикажеш као неприкосновени бранилац ставова о непорочном и непогрешивом хришћанству ! Тако не поступа човек који верује у Бога и јеванђеља и остало што наводиш, а нарочито не лаже! Тако подло лаже само острашћени фанатик. Где сам ја рекла да је Бог наредио геноцид? Мени је потпуно јасно да су "изабрани" писали оно што им одговара, што и данас раде. Нема Бог са тим везе - узалуд се трудиш да у своје глупости "уплтеш" божију намеру !! Ниси ти први православни мула који овде "просипа мудрост" о "изабраном народу" - све смо их прочитали и испратили са форума. према томе - иш, бре са све твојим изабранима, Новим Годинама и осталим празницима -будало...