srpskinacionalisti.com

Амфилохије се јавно каје

Форумска правила
  • Овај форум је за дискусије о Православљу; одлазак у цркву, исповест, значење Литургије, свети Оци и њихова учења, славски обичаји итд.
  • Овај форум је за размену мишљења о екуменизму, приоритетима Цркве, улози Цркве у друштву итд.
  • Овај форум НИЈЕ за обелодањивање појединачних преступа црквених лица, нити за опште пљување по Цркви.
  • Учесници су обавезни да се пристојно изражавају и културно односе према другима. Сваки преступ, независно од теме, биће санкционисан.

Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Камени
Војвода
Војвода
 
Порука: 3946
Приступио: сеп 2004

Амфилохије се јавно каје

Порука Камени 2.2.2013. 16:08

Амфилохије се јавно каје што је одбио да сведочи истину у хашком процесу против Слобе. Где ти је образ, брате Амфилохије? Шта то кријеш ако живиш у истини?

Ако се заиста кајеш, зашто се не повучеш. Ауди А6 много удобан? Свети Сава се повукао а ви мислите да сте нешто веће, зато и тако тонете у муљ.

Пошто си Мишковићу продао црквено имање у Тивту? Зар се у СПЦ служи новцу или Богу? Јел су те тако уцењивали па им онда служиш и у Ватикан идеш?

"Кад со обљутави, чиме ћемо се осолити". Сменити цео врх СПЦ, многе од њих је још Титова Удба устоличила (Иринеј, Лаврентије, Василије, Јован) и поштене људе са образом који се моле Богу а не новцу рукоположити.

РТС

"Морам да се исповедим пред вама. Слободан ме позвао да будем његов сведок у Хагу. Извинио сам се јер нисам могао, иако ми је срце говорило да треба да то испоштујем.

Митрополит црногорско-приморски се исповедао на опелу Бориславу Милошевићу и признао да су му надлежни у цркви сугерисали да не сведочи у Хагу, јер то "не би било добро за њега као митрополита", преносе подгорички медији.

"Сведочим данас да сам требао и морао да кажем у Хагу да они који су требали да буду суђени, и који ће бити суђени пред Божијим судом и судом историје и правде, они су Милошевићу судили а себи пресудили. А он, заједно са својим братом Бориславом, осветлао је образ часнога братства Милошевића и записао ово место у златну књигу свесловенску и свечовечанску", рекао је Амфилохије на опелу.
"А оне непријатеље моје који нису хтели да ја царујем њима, доведите овамо и исеците их преда мном" Лк.19, 27

"Камен који одбацише зидари, онај постаде угаони камен. Сваки који падне на тај камен разбиће се, а на кога он падне сатрће га." Лк. 20, 17-18

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 7 гостију