srpskinacionalisti.com

Истинољубље

Форумска правила
  • Овај форум је за дискусије о Православљу; одлазак у цркву, исповест, значење Литургије, свети Оци и њихова учења, славски обичаји итд.
  • Овај форум је за размену мишљења о екуменизму, приоритетима Цркве, улози Цркве у друштву итд.
  • Овај форум НИЈЕ за обелодањивање појединачних преступа црквених лица, нити за опште пљување по Цркви.
  • Учесници су обавезни да се пристојно изражавају и културно односе према другима. Сваки преступ, независно од теме, биће санкционисан.

Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
peconi
Националиста
Националиста
 
Порука: 238
Приступио: сеп 2010

Истинољубље

Порука peconi 9.12.2011. 11:08

Помаже Бог, браћо и сестре.
Желео бих да Вас овим путем обавестим о дешавањима у Вааљевском крају а тиче се православних Светиња.
Пошто већ месецима нема ни једне вести у медијима, браћа и сестре на форумима ретко пишу о овоме, стекао сам, нека ми буде опроштено, као да се никог не тиче скрнављење светиња.Нека је на част организацијама које су учествовале у одбрану Светиња.
Опширније информације и дешавања можете прочитаати овде http://istinoljublje.wordpress.com/
И не заборавите, браћо и сестре, како ми чинили, тако нам и Бог помагао

Праштајте. С Богом
"Ја сам рођен на Чисти понедељак, 1943. године" - Ратко Младић
peconi
Националиста
Националиста
 
Порука: 238
Приступио: сеп 2010

Re: ИСТИНОЉУБЉЕ

Порука peconi 12.12.2011. 12:04

Помаже Бог браћо и сестре.

Хитни Свесрпски Правоверни Захтеви Државним властима:

1 - Хитна свештена и археолошка заштита Манастира Градац (10-14. век) (комплекс на стадиону „Крушик“ и са обе стране пруге), који је једно од најсветијих и најстаријих места помињања Срба на Балкану и где су пронађени трагови чак из 4. века, па, на даље.

- повраћај С.П. Цркви тамошњег комплекса Манастира Градац и тамошњег Гробља (у многоме већ урушеног и узурпираног „Крушиком“ и постојећом пругом, а сада, још, и најавом наставка градње додатне трасе нове тзв. „ратне пруге“).

- моментална измена пројекта и обустава градње „ратне пруге“ Ваљево-Лозница у пределу Манастира Градца која прети завршно онемогућити обнову ове најстарије Свете Тапије српског постојања уопште у областима нашим.

2 – Сачувати Чудотворну Грачаницу Ваљевску од потапања изградњом Мање Бране или спуштањем нивоа акумулације злослутне Бране „Ровни“!!!

…јОШ НАМ НИЈЕ КАСНО ИЗБЕЋИ ЗЛОСЛУТНЕ ДАНЕ КОЈЕ ГРЕХОМ ПРИЗИВА(С)МО!!!
"Ја сам рођен на Чисти понедељак, 1943. године" - Ратко Младић
peconi
Националиста
Националиста
 
Порука: 238
Приступио: сеп 2010

Re: ИСТИНОЉУБЉЕ

Порука peconi 15.12.2011. 11:17

Помаже Бог браћо и сестре.
Због Мркоњића одложили су Дивчибаре за суботу
Како смо сазнали, због заузетости министра, “радни ручак“ су одложили за суботу 17.12.2011. Сви они који се спремају да тада на Дивчибарама, пред виновницима будућег свенародног злочина, уложимо Православни глас протеста и да захтевамо хитну свештену и археолошку заштиту манастира Градац и измештање трасе пруге, биће обавештени или овде или на сајту http://istinoljublje.wordpress.com/

Праштајте.С Богом
"Ја сам рођен на Чисти понедељак, 1943. године" - Ратко Младић
peconi
Националиста
Националиста
 
Порука: 238
Приступио: сеп 2010

Re: Истинољубље

Порука peconi 16.12.2011. 10:39

Помаже Бог браћо и сестре.

Ради закупљивања превоза из Београда за Дивчибаре за суботу 17.12.2011 ујутро заинтересовани Светосавци нека се јаве сестри Милици на о64 90 48 169
Из Ваљева аутобус за Дивчибаре са бензинске пумпе у Градцу, на уласку у Тешњар. Полазак у суботу ујутру у 8.00 часова. Цена повратне карте до 300 динара. Ако буде и прекобројних – пробаћемо се помоћи и са неколико аутомобила.
И молитвено, али и зимским одећом, оденути се добро јер је Дивчибаре сада и место искушавања а налази се и на 990 м. надморске висине.

Слика

Праштајте.С Богом
"Ја сам рођен на Чисти понедељак, 1943. године" - Ратко Младић
peconi
Националиста
Националиста
 
Порука: 238
Приступио: сеп 2010

Re: Истинољубље

Порука peconi 17.12.2011. 19:51

Помаже Бог, браћо и сестре
Дивчибаре – протест Истинољубаца министру Мркоњићу поводом претећег затирања Светиња наших – манастира Градца и Грачанице у Ваљеву
Борба за Светиње

Дивчибаре 17.12.2011: Светосавци пред моћницима ради одбране Светиња

„Богородице Дјево, Радујсја, Благодатнаја Марије…“, одзвањало је, под налетима студене вејавице, испред хотела на Дивчибарама, из грла 30 трудољубивих Светосаваца… док су у хотел надмено или гадљиво поред њих унутра лазили придошли функционери: министар Мркоњић, гувернер Шошкић, привредници, ваљевски функционери, новинари… Испред појаца велики плакат:

НЕ ГАЗИТЕ НАМ ПРУГАМА… НЕ ПОТАПАЈТЕ У БРАНАМА… СВЕТИЊЕ НАШЕ И КОРЕНЕ ПОСТОЈАЊА СРБСКОГ РОДА!!!

Хитни Свесрпски Правоверни Захтеви Државним властима:

1 - Хитна свештена и археолошка заштита Манастира Градац (10-14. век) …

- повраћај С.П. Цркви тамошњег руинираног комплекса Манастира Градац

- моментална измена пројекта и обустава градње „ратне пруге“ Ваљево-Лозница у пределу Манастира Градца …

2 – Сачувати Чудотворну Грачаницу Ваљевску од потапања изградњом Мање Бране или спуштањем нивоа воде акумулације злослутне Бране „Ровни“!!!

…уклонити спомен-идол Стефана Филиповића са темеља Цркве и огромног гробља на Видраку…

…уклонити парк, и магијски спомен, „вечни огањ“, на Петом пук , који је над јамама хиљада побијених мученика…

…уклонити носећи стуб железн. моста пруге Бг.-Бар изграђеног преко Олтара древне Цркве (наспрам ман. Ћелије)…

…ЈОШ НАМ НИЈЕ КАСНО избећи проклетство!

Сем видно узрујаног министра Мркоњића који је дубље обратио пажњу на текст, готово се нико није ни осврнуо на текст плаката и молитвене песме оних чије су промрзле руке држале свете иконе. Није само објектив већине новинара, већ и главе њихове биле су одвраћене од хора овог светосавског. Г. Мркоњић је арогантним тоном позвао унутра (монаха-немонаха) Антонија да му предочи детаље, јер је овај до сада безуспешно покушавао да дође до министра.

После видно узнемирених коментара Мркоњића типа „пруга ће се ипк направити!“, који овако нешто Светосавско на Дивчибарама, и то још сада у предизборној кампањи, сада када су огромне паре руског кредита ту, пред вратима – није очекивао. Министар се потом, изгледа искрено, ипак, заинтересовао за тему предлога за заштиту ваљевских манастира Градац(од пруге) и Грачанице(од потапања). Међутим (!), онда је одједном захтевао од Антонија да одмах изађе испред хотела, и посаветује оне трудољубиве богољубце да не певају више, јер ће, наводно, све учинити за заштиту поменутих Цркава (тајна је то – да ли га је гануло појање, па је одлучио да свецело помогне угроженим манастирима, или су га иритирале молитве, или је пазио на предизборну пропаганду… видећемо ускоро).

Антоније је то и учинио, и народ је престао да пева, дајући времена министру да се у скорој будућности поново сретну, и да се проба наћи за православне прихватљиво решење. Обећања министра Мркоњића: детаљна дубинска археолошка претрага подручја древног порушеног Градачког манастира, и заштиту свега на том потезу, од Светиња и гробова, до других старина које се ту пронађу; ширу археолошку претрагу тога терена на коме су пронађени трагови од 4., па до 10. и 14 века; да ће размотрити и да се и постојећа пруга, која туда пролази, а већ је раније девастирала територију манастира – уклони и археолошки испита тло подно ње, те, да се подигне на носеће стубове; да ће свим потезом поред манастира и нова пруга која паралелно прати стару, ићи као надвожњак са стубовима и да ће се носећи стубови градити само тамо где се утврди да не урушавају ни једну Светињу нашу; да ће видети шта може учинити за заштиту Грачанице ваљевске…

Ни дете у овакву причу не би сасвим поверовало, али како би им се дало неко време да покажу своје праве намере, за сада смо се повукли и чекамо, чекамо помоћ Божију, и уразумљење њихово… а то неће ићи тако глатко, јер је Воља Божија на Местима Светиња Његових, а воља моћника у многоме зависи од утрошеног и приливеног новца, док, воља се верника Христових тихо огледа у ових 10 Београђана, (срамотних) 10 Ваљеваца, 5 Шапчана, 3 Лазаревчанина, и једним братом из Лучана, који су једини, и поред стотина порука и позивања телефоном, жртвовали своју вољу на Славу Бога и Светиња Његових, достојно се на Дивчибарама припремивши за дочек Српске славе, Светог Николе.

Слава Богу за све! Почетак вишегодишњег скупљања потписа у центру Ваљева је одложено за једну – две недеље(до даљњег), колико да се покаже хоће ли министар испунити обећање да већ наредне недеље у Ваљеву контактира Истинољубце ради проналажења заједничког Православног језика, и пројеката, на спасење свима нама у спасеним Светињама Божијим.

Слика Слика Слика

Праштајте.С Богом
"Ја сам рођен на Чисти понедељак, 1943. године" - Ратко Младић
Kraljević Marko
Националиста
Националиста
 
Порука: 464
Приступио: јан 2010

Re: Истинољубље

Порука Kraljević Marko 20.12.2011. 6:58

http://www.srpskaanalitika.com/2011/12/ ... ilizacija/

Sa globalnih finansija i geopolitičkih kriznih žarišta selimo se u duhovne sfere, gde ste Vi uočili problem stvaranja novih autokefalnih crkava kao načina za razbijanje jedinstva pravoslavnih crkava. Naša Srpska crkva se suočava sa tim u Makedoniji i Crnoj Gori, a za naše čitaoce je u većini nepoznato da se na sličan način u Ukrajini i Belorusiji želi ugroziti jedinstvo Ruske pravoslavne crkve. O čemu je zapravo reč?

Evo u čemu je stvar. U uslovima stvaranja jedinstvene svetske religije, pravoslavlje ostaje jedina duhovna snaga koja se suprotstavlja stvaranju antihrišćanskog globalnog poretka. Zato su mondijalističke snage sada usmerene na to da unište pravoslavlje putem njegovog razbijanja i izopačavanja, koje se vrši pod maskom modernizacije. Glavnu ulogu u tom procesu igra konstantinopoljski patrijarh Vartolomej, poznati ekumenista, papista i atlantista, koji se zalaže za sveobuhvatnu „obnovu” pravoslavnih crkava. Posmatrajući sebe kao vidljivog poglavara pravoslavlja, on teži da dostigne da taj položaj priznaju druge crkve, kako bi ih stavio pod svoju kontrolu. To je moguće samo u uslovima rušenja kanonsko-pravnog poretka pravoslavlja, čemu i teži Konstantinopolj, podstičući raskol pomesnih crkava. Što je više sitnih autokefalnih crkava, to mu je lakše da im nametne svoju vlast i dobije saglasnost za ekumensku „perestrojku”.
Već odavno on vodi aktivnu tajnu delatnost u odvajanju Ukrajinske pravoslavne crkve, Moskovske patrijaršije od Ruske pravoslavne crkve, isti napori se uposlednje vreme se preduzimaju prema Beloruskom egzarhatu. Tako da se sve to ostvaruje u okviru strategije postizanja primata nad drugim pravoslavnim crkvama.


Stav većine pravoslavnih vernika u Rusiji o pripremanju Vaseljenskog sabora je nedvosmisleno negativan. Mi ga posmatramo kao glavno sredstvo ujedinjenja pravoslavnih crkava pod vođstvom Konstantinopoljske patrijaršije, u cilju njihovog „reformisanja” i uklapanja u novi svetski poredak. Sama pitanja koja su ponuđena na razmatranje na saboru govore da je njegov cilj sekularizacija i liberalizacija crkvenog života, koja će dovesti do rušenja kanonskog poretka pravoslavne crkve – reč je o učvršćivanju ekumenizma, uvođenju novog kalendara, drugog braka sveštenstva, skraćivanju i ublažavanju postova, i tako dalje. Zatim, sabor treba da potvrdi vođstvo Konstantinopoljske patrijaršije u pravoslavlju u svojstvu nadnacionalne strukture koja ovaploćuje opštecrkveno jedinstvo. Na tom planu, razmatranje pitanja povezanih sa jurisdikcijom pravoslavnih zajednica i statusa autokefalija neophodno je za prihvatanje takvog modela hijerarhije naših crkava, u kojem u znatnoj meri opada značaj njihove nacionalne samostalnosti, a pravoslavne zajednice van njihovih nacionalnih granica uopšte će biti ujedinjene pod vođstvom Konstantinopolja. Mnogi naši pravoslavni bogoslovi smatraju da pripremani „Sveti Vaseljenski sabor” i jeste upravo onaj otpadnički „osmi sabor” na koji su upozoravali naši sveti oci, među kojima je bio i prepodobni Kukša Odeski (+1964), koji je prorokovao: „Poslednja vremena nastaju. Uskoro će biti ekumenski sabor pod nazivom ‘Sveti’, ali to će biti upravo onaj ‘osmi sabor’ koji će biti sabor bezbožnika. Na njemu će se sve vere ujediniti u jednu. Zatim će biti ukinuti svi postovi, monaštvo će biti potpuno uništeno, episkopi će biti oženjeni. Novi kalendar će biti uveden u Vaseljenskoj crkvi. Budite budni. Trudite se da posećujete Božije hramove sve dok su oni još naši. Uskoro se tamo neće moći ići, sve će se promeniti… Molim vas, stojte u pravoslavnoj veri do kraja vaših dana, i spasavajte se!”
Takođe ste pisali o politici Vatikana prema Istoku. Šta je cilj te politike Vatikana na Istoku, kako se ona realizuje? Postavlja se pitanje ne samo etičnosti takvih namera Vatikana, nego i ima li takva politika konačno smisla, imajući u vidu da Rimokatolička crkva trpi poslelnjih decenija velike duhovne poraze na svom tradicionalnom tlu. Istini za volju, treba istaći da je katolička crkva izložena žestokim napadima levih i liberaralnih, najčešće antihrišćanskih krugova, i medija. Kako uopšte gledati na tu protivrečnu poziciju katoličke crkve?

U mojoj knjizi „Izdaja u Vatikanu: zavera papa protiv hrišćanstva”, koja je izašla ove godine, pokušala sam da podrobno opišem šta danas predstavlja katolička crkva, i sa gledišta bogoslovlja, i sa gledišta politike. Nadam se da će ta knjiga biti prevedena na srpski jezik i da će srpski čitalac moći s njom da se upozna. Sada se pak, ukratko može reći sledeće: na planu verskog učenja, Vatikan je već odavno prešao na pozicije judeo-hrišćanstva, priznavši da Judejci ostaju bogoizabrani narod, da Stari zavet ostaje na snazi, da rimokatolici zajedno sa Judejcima veruju u istog Boga, pa ih čak objedinjuje i očekivanje mesije. U tom smislu, bilo kakvo zbližavanje sa Vatikanom nije samo opasno.

Talmudski judaizam posmatra katoličku crkvu kao glavno oruđe „razbijanja” pravoslavlja i zato se ekumenski savez sa Vatikanom može posmatrati kao početak raspadanja istinske pravoslane vere. Što se tiče Vatikana kao finansijske i političke institucije, tu je on verni pristalica i saveznik finansijskih korporacija, koje ga koriste da bi pridale „sakralni” karakter svojim mondijalističkim planovima i „osveštale” vlast istog onog „zlatnog teleta” koje stoji u centru globalne religije u formiranju.

Što se tiče kritike Rimokatoličke crkve, treba reći da je ona usmerena protiv onih realnih ispoljavanja hrišćanskih načela kojima ostaju verni pravoverni rimokatolici koje njihovo vrhovno rukovodstvo često izdaje. Najupadljivije se to ispoljilo u odnosu Vatikana prema hrišćanima Istoka, koji su se našli u krajnje teškom položaju u vezi sa jačanjem vlasti radikalnog islamizma, faktički podržanog od strane vatikanskog rukovodstva.
Ne hodaj ispred mene možda neću slediti.

Ne hodaj iza mene možda neću voditi.

Hodaj pokraj mene i samo budi mi prijatelj.
Kraljević Marko
Националиста
Националиста
 
Порука: 464
Приступио: јан 2010

Re: Истинољубље

Порука Kraljević Marko 20.12.2011. 7:01

Što nas čeka posle Irinejevog ujedinjenja s katolicima i klečanja pred papom .
Čeka nas nestanak kao naroda pod vekovnim koljačima koje predvodi Vatkan protiv svega pravoslavnog ali i muslimanskog .Srbi su sustavno unijaćeni ( pokatoličavani ) silom vekovima od kada su stupili na tlo AustroUgarske jer su Hrvati stalno vršili pritisak na carstvo preko pape koji je htio potpuno pokatoličiti Srbe . Pošto to nije išlo baš tako lako naši preci su krv svoju dali za veru dok danas razni mekušci Srbi prodaju veru za večeru . Ali u svakom slučaju su srbi imali autonomiju Vojnu Krajinu u sastavu Austrougarskog carstva što je više nego je Tito dozvolio u Jugoslaviji . Hrvatska je planski raseljavala Srbe i razbijala na manje grupe tako da ih asimilira i to traje vekovima.


Srbi Senjski uskoci i deo Srba iz Like naseljen je u Žuberak i Belu Krajinu u Sloveniji . Srbe u Beloj Krajini i Sloveniji niti je tko pokatoličavao niti terao u uniju ( grkokatolici ) Ali zato u Hrvatskoj su Srbi odmah po dolasku u Žumberak pokatoličavani delom, delom su bili prisiljeni primiti uniju ( grkokatolici ) a samo delom su ostali pravoslavci . Hrvatska je planski zapuštala taj deo države samo da Žumberčani Srbi ne opstanu i uspeli su u tome . Primer nebrige za grkokatolike je episkpski dvor Pribić koji je u katastrofalnom stanju samo da bi i ono malo grkokatolika prešlo na katoličku veru . Isto tako Srbi oko Ivanić grada , Križa , Čazme , Kloštar Ivanića itd. bili su pokrštavani i manastiru Marči u grkokatolike . To je razbijesnilo Krajiške srpske vojvode pa su Marču spalili . U tom kraju i dana postoje posljednji ostatci pravoslavaca koji tužno izumiru bez pravoslavne crkve i sveštenika . Deo Srba u selima oko Križevaca je odmah pokatoličen a deo primio grkokatoličku veru ( uniju ) normalno prisilno . Danas i oni pomalo izumiru i mešanjem postaju katolici . Malo dalje skoro na tromeđi opština Koprivnice – križevaca -Bjelovara smešten je pravoslavni manastir Lepavina koji su okruživala bezbrojna srpska sela tako da se do 1939 godine za taj kraj govorilo mala Srbija . Mada su i tu Srbi po dolasku u te krajeve pojedina sela odmah primila katoličku vjeru kao što su Pešćenik , Rovištanci ,Gornja i Donja Velika , Križ, Carevdar ,Lukovac , Rasinja , Cvetkovac, Apatovac ,Marinovac, Jarčani ,Čabraji ,Srem , Miličani , Mala i Velika Branjska , Trnovac i Ladislav Sokolovački , Vrhovac , Jankovac , Domaji ,Brđani , Gornji i Donji Maslarac , Glogovac i još poneka sela .U ostalim selima u vrlo širokoj okolici Srbi su ostali pravoslavci i umjetno su podjeljeni između opština Bjelovar , Križevci i Koprivnica kako bi ih se što lakše asimiliralo . Od nekada velikog područja danas večinom izumiru čak i oko samog manastira Lepavine zbog sustavne nebrige i namjernog uništavanja bilo kakvog centra tog djela Hrvatske . U Slavoniji do reke Pakre neda se niti izbrojiti srpska sela koja su još davno pokatoličena a sustavno se radi i dalje . Područje Ivanić grada , Križa , celi Žuberak ,delovi Like i Dalmacije . A u Dubrovniku nije niti bilo nikog osim Srba ali izvršen je pritisak pa su Srbi Dubrovnika , Pelješca i Korčule vrlo rano primili katoličanstvo .Mogao bih tako danima ali koja korist.

aaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuuu kakav film,nacuo sam o ovakvim stvarima josh 1987 kada sam doshao u bgd,al mi je tad zbog godina izgledalo blago receno smeshno,kasnije neke stvari mi nisu bile jasne pogotovu jasan obrazac ponashanja nashih politicara prevashodo pokojnog predsednika Slobodana Miloshevica,dibijao je ponudu,glatko odbijao sledile packe i posle toga prihvatanje gorih uslova,99 je delovalo da se obrazac promenuo trazeno je KIM cela Srbija,odbijanje,packe(bombardovanje),opet smo dali KIM al prvi put po nizoj ceni nego na pocetku bar se tako cinolo tada….danas dajemo polako ali sigurno sve u Srbiji kao sto su prorekli Pravoslavni Starci…da li je ovaj film mozda kljuc zashto nashi politicari rade to shto rade i jedino oni ne vode propast u koju vode ovu drzavu i ovaj narod i svi ko jedan ponavljaju mantru Evropa nema alternativu…Hristos je jedini koji nema alternativu…sve ostalo na zemlji ima alternativu uvek u Hrisru…Hristos Vaskrse-Spasenje Donese…ko ima oci da vidi neka vidi ko ima ushi da cuje neka cije.

Razudjenost stavova po pitanju uzroka naseg sadasnjeg stanja samo je potvrda da se ovde niko ozbiljno ne bavi analizom. Mozda zato sto je istina previse opasna da bi o njoj iko javno i glasno govorio.Cinjenice su cinjenice,a njihova interpretacija je takva da svako moze da lupeta bez ikakve konzistentnosti o istima koliko mu je volja.Nasa kultura ili jos bolje ne kultura dovela nas je dotle da ne zanamo ni ko smo ni sta smo ni odakle smo.Sreca te je nam je ostalo ime. A u tom imenu i jeziku je secanje starije od bilo kog pojedinacnog secanja. Dva naroda u toponimima mesta svog boravka nose informacijnu o svom poreklu.

Jedan ime svoje zemlje izgovara kao Ra-Sija, (Sunce sija), a drugom staroslovensko ime je SO-RA-BI-JA, Sto znaci Sa Ra Sam Bio Ja.Svi znamo ko su bili robovi u zemlji boga Ra.Mi smo narod koji upraznjava religiju koja se zove Judeo-Hriscanstvo.Dakle neko drugi nam je osmislio religiju i nametnuo nam je, a koliko je dobra i tacna govori cinjenica da taj neko ko je osmislio sam ne upraznjava istu.

Utemeljenju i opste narodnom prihvatanju te religije trebao je da potpomogne kosovski mit. Lazar okuplja vitezove pred bitku kao sto Hrist okuplja ucenike na tajnoj veceri, i u jednoj i drugoj prici ispija se pehar vina,nakon cega se iznose sumnje o mogucoj izdaji. U jednoj prici to je Obilic a u drugoj Juda.Naredni dan donosi raspece koje se desava u vreme pomracenja.Kneginja milica govori o tme da se bitka desila u ne mestu i ne vremenu. Za one koji znaju da se vreme merilo od pomracenja do pomracenja trenutak ne vremena i ne-mesta govori o tome da se kosovska bitka desila u vreme pomracenja.I zamislite bizarnost,srpski patrijarh se zove Mojsje. Duhovni vodj istog imena koji izvodi Izraelicane iz 300 godisnjeg ropstva , uvodi Srbe u 500 godisnje ropstvo. Sve je ovo puki niz slucajnosti za budale. Hriscanstvo se sastoji od starog i novog zaveta. Stari se zavrsava potopom koga prezivljavaju Noje i njegovi sinovi. Dakle ako niko ndrugi nije preziveo i ako prihvatiste ovo ucenje od koga ste vi braco Srbi?

Zasto je slucajno stradala Borka Vucic? Jedina zena koja je imala petlju da javno kaze da je u kampanju za bombardovanje Srbije vodilo 13 ne vladinih jevrejskih organizacija u Americi. Sram nas bilo koligo god da nas je.
Ne hodaj ispred mene možda neću slediti.

Ne hodaj iza mene možda neću voditi.

Hodaj pokraj mene i samo budi mi prijatelj.
Kraljević Marko
Националиста
Националиста
 
Порука: 464
Приступио: јан 2010

Re: Истинољубље

Порука Kraljević Marko 20.12.2011. 7:09

Помаже Бог, драга браћо и сестре! Не можемо читати овакве текстове, гледати око себе, посматрати, проживљавати и остати неми и забијати главу у песак док нам се држава распада, окупирана и споља и изнутра, народ обеѕглављен итд. Морамо се узети у памет, направити пресек и видети где смо, шта смо и шта нам ваља чинити. Овако више не иде, брод тоне, ми се у блату ваљамо, пузимо, добијамо по ушима и још нас терају да се смејемо и да смо радосни због тога. Данас ми моја Србија личи на ону слику када у крупном кадру видите само човеково лице како се смеје, светлост и “срећа” му избијају из очију, а када удаљите мало слику видите да је то заправо наркоман који лежи поред ВЦ шоље а главу је окачио саму шољу. То су “наши” властодршци желели и постигли од нас. То је та “светла будућност”, та Европа којом су овај народ лагали и газили.
Сви политичари су доказани Србомрсци и ту нема више дилеме. Њихови очеви, деде и остали чланови су били срж и мозак свих антисрпских прича и интереса који се од ослобођења од Турака па до дана данас остварују. Сетимо се идеје југословенства која је имало само један једини циљ: да се затре и уништи идеја СРПСТВА. Данас њихови уници и синови су само идеју југословенства заменили идејом ЕУРОПЕЈСТВА И МОНДИЈАЛИЗМА и даље само у једном циљу а то је уништавање СРПСТВА. Иста матрица, иста методи и исти речник што наводи да је и у једном и другом случају иста рука ставила свој потпис.
Сви данашњи политичари су из те гарнитуре, из исте вучје јаме обучени, намењени и постављени да изврше свој једини прави задатак. УНИШТИТИ СРПСТВО!!!!!!!
Међутим, решења има. То је један свеобухватни пресек свих нас пре свега, а затим породице и на крају државе. Морамо сами погледати себе у лице, у своју душу, покајати се, видети где смо и шта грешили и вратити се покајању и нашој вери светосавској. Ту ћемо наћи многа решења и поуке како се опходити према искушењима и како кренути даље. Помиримо се са ближњима јер ако смо завађени како ће нам бити боље, како ћемо бити срећни, оставимо пороке јер само слободни и независни од порока можемо бити слободни и доносити правилни закључке. Ширимо добро и лепо расположење код људи, дружимо се, помажимо једни друге, саветујмо, помозимо и виддећете како ће се многе ствари окренути на боље. А Господ ће то знати код нас да препозна и помоћи ће на још стоструко толико да осетимо његову благодат.
Само такви можемо оснивати породицу, васпитавати и просвећивати децу да буду добри, поштени и духовно и телесно здрави. Учимо децу моралу, духовној и телесној чистоти, љубави, светлом историјом Српском, богатству српског језика итд.
Све ово можемо одмах сада радити и већ сада осећати благодати и љубав Божију.
И трећи аспект је оно што нас Богу хвала чека наредне године а то су избори и даће Бог коначном крају вековном геноцидом, патњи и понижавању Србског народа. Као што сам рекао цела политичка елита је један шљам где се окупило све што је најгоре у овој држави. Ту имате свега. Тајкуне, курваре, пијанице, оцеубице, убице, шверцере, мафију, комунисте, масоне, паписте. Све оне који се уклапају у причу о гажењу СРПСТВА. Нигде немате Српских партија насталих и вођених само од народа Србије, који полажу рачуне једино српском народу јер су од њега власт и добили.
Хвала Богу, молитве су услишене и народ Српски је добио један покрет који је вратио наду свима нама да ће овај народ још опстати и да као најжилавији народ преживи и овај геноцид и овај антисрпски режим и ову голготу. Дошли смо до дна а после сваке смрти следи Васкрсење.
Народе мој драги Српски, устани и на крилима светих српских јунака и витезова, пробуди се и подржи једини покрет за Србију а то је Покрет за живот Србије – Двери Српске.
Не дај да те преваре жути и напредни ЕУРОСЛИНАВЦИ који нису ни изговорили Европа а већ им слине иду низ лице, не дај да те преваре црвени и пензионери који су све само не то како се зову. Радници понижени, без посла, сиротиња, отварају нам СОС Маркете и хвале се како су испунили обећања да пензије буду 70% плата.
Има нас 35 000 сваке године мање, 200 000 абортуса годишње, рекламирање смрти, насиља, ужаса, неморала. Држава се растаче. Имајте на уму да Срби опстају само тамо где имају државу. У Хрватској није држава заштитила Србе и њих тамо више нема. Са Косова и Метохије држава је повукла своје органе и није имао ко Србе да заштити па су протерани. Једино где су Срби опстали је Република Српска и Република Србија. Зато не дајмо да нам ова два ока бисерна разбију јер нећемо имати где више и збрисаће нас са кугле земаљске.
С вером у Бога до победе,
Ne hodaj ispred mene možda neću slediti.

Ne hodaj iza mene možda neću voditi.

Hodaj pokraj mene i samo budi mi prijatelj.
Kraljević Marko
Националиста
Националиста
 
Порука: 464
Приступио: јан 2010

Re: Истинољубље

Порука Kraljević Marko 28.12.2011. 2:29

Što te mrzi cjeli svjet,eto zato bićeš svet,
Pravoslavna dušo čista,svi su bili protiv Hrista.
stari dušman nove muke,sad tornado prije štuke,
a ustaše i balisti novo doba program isti!
Hrista su njegovi protivnici nazvali đavolom i sotonom, ristos je
svoje protivnike nazvo đavolom i sotonom,BOG ĆE DA PRESUDI!


Bog zna svačije srce,po njemu i delima će sudit svakog ponaosob pa kom obojci kom opanci. :wink:
Ne hodaj ispred mene možda neću slediti.

Ne hodaj iza mene možda neću voditi.

Hodaj pokraj mene i samo budi mi prijatelj.
Аватар
Трећи
Војвода
Војвода
 
Порука: 12571
Приступио: сеп 2004
Место: Јужнобачки округ

Re: Истинољубље

Порука Трећи 29.12.2011. 0:10

Kraljević Marko ::
BOG ĆE DA PRESUDI!
Bog zna svačije srce,po njemu i delima će sudit svakog ponaosob pa kom obojci kom opanci. :wink:

Да; хоће (хоће ли??) ...
Ако га 'чика Глобалиста' не предухитри.
Вук на овцу своје право има
ка' тирјанин на слаба човјека.
Ал' тирјанству стати ногом за врат,
довести га к познанију права,
то је људска дужност најсветија!
peconi
Националиста
Националиста
 
Порука: 238
Приступио: сеп 2010

Re: Истинољубље

Порука peconi 18.2.2012. 12:12

Помаже Бог, браћо и сестре.
Већ једно извесно време влада затишје у ваљевском крају.Машине за скрнављење светиња су ангажоване на чишћењу путева од снега.
Међутим, офанзива безбожника се очекује ускоро.
Дозволите ми да Вам представим овај видео снимак који се сачињен у другој половини 2011. када су ископавања била на врхунцу скрнављења.Нека оштећења на светињи су из периода прошлог покушаја уништавања од пре 20 год.На снимку можемо видети и кости монаха који су сахрањени у порти цркве, а којима безбожници не дају мира.

http://www.youtube.com/watch?v=VDIAmDdgVtc

Нека би дао Бог да се с пролећа анимира још више правоверних и стану у одбрану светиње.
Више информација можете прочитати на http://istinoljublje.wordpress.com/
Ускоро ће, ако Бог да, бити постављен снимак са сабора који је организован у ваљевској Грачаници августа 2011.

Праштајте.С Богом
"Ја сам рођен на Чисти понедељак, 1943. године" - Ратко Младић
peconi
Националиста
Националиста
 
Порука: 238
Приступио: сеп 2010

Re: Истинољубље

Порука peconi 20.2.2012. 12:35

peconi ::Помаже Бог, браћо и сестре.
Већ једно извесно време влада затишје у ваљевском крају.Машине за скрнављење светиња су ангажоване на чишћењу путева од снега.
Међутим, офанзива безбожника се очекује ускоро.
Дозволите ми да Вам представим овај видео снимак који се сачињен у другој половини 2011. када су ископавања била на врхунцу скрнављења.Нека оштећења на светињи су из периода прошлог покушаја уништавања од пре 20 год.На снимку можемо видети и кости монаха који су сахрањени у порти цркве, а којима безбожници не дају мира.

[url][/url]

Нека би дао Бог да се с пролећа анимира још више правоверних и стану у одбрану светиње.
Више информација можете прочитати на http://istinoljublje.wordpress.com/
Ускоро ће, ако Бог да, бити постављен снимак са сабора који је организован у ваљевској Грачаници августа 2011.

Праштајте.С Богом


Помаже Бог, браћо и сестре.
Сад видех да је могуће поставити снимак диерктно на форум, па ево ради лакшег прегледа...Праштајте.С Богом
"Ја сам рођен на Чисти понедељак, 1943. године" - Ратко Младић
peconi
Националиста
Националиста
 
Порука: 238
Приступио: сеп 2010

Re: Истинољубље

Порука peconi 19.3.2012. 11:28

Помаже Бог, браћо и сестре.
Дозволите да Вам представим обећани снимак са сабора у Ваљевској Грачаници 2011.године и уједно да Вас обавестим да борба за ту светињу и даље траје.
Пре свега, слава Богу, цео урбани рејон Ваљева, дакле, изузев села, је успешно, детаљно, покривен са близу двадесет хиљада адресираних летака под поменутим насловом “Брана погубна по читав ваљевски крај !”, а који у целини имате у чланку ниже… Друго – је само неопходни а обавезни хришћански позив на приправност:
Грачаничари, у Им’ Бога, спремте се!

Наиме, повод да Вам се укратко обратимо је чињеница коју смо управо сазнали да скрнавни безакони радови на брани “Ровни” од стране “Колубаре-Ровни” и “Хидротехнике” отпочињу за који дан (јер им се ваља што пре сликати пред Изборе), што значи – позивница свим савесним Хришћанима да нам од скора помогну у новим стражарењима у одбрану Грачанице, и природе око Ње, у прелепом кањону понорнице Сушице, Која истовремено чува цео ваљевски регион и од тровања чистих, подземних вода карстног Лелићког масива. Тачно је да смо велика искушења досад поднели и од стране поменутих рушитеља Светиње, и од стране неразумног духовништва, (које уместо да бар ћути пред својом страшљивошћу и неактивношћу, и даље изгара да нас оклевета и спречи у овом Богоугодном делу). Све то је многе од нас до сада поколебало, али се, ипак, чврсто надамо да ће оптималан број потребних Богољубаца бити и на даље код Светиње наше Грачанице, дочекавши верно увек-верну помоћ Божију онима који је непоколебиво истрајно искају и чекају. Амин – Боже нам дај!

Више информација на http://istinoljublje.wordpress.com/

Нека Вам је на здавље и спасење гледање снимка.


Праштајте.С Богом
"Ја сам рођен на Чисти понедељак, 1943. године" - Ратко Младић
peconi
Националиста
Националиста
 
Порука: 238
Приступио: сеп 2010

Re: Истинољубље

Порука peconi 18.4.2012. 9:31

Христос Воскресе, браћо и сестре
Нема лепих вести од бранилаца ваљевске Грачанице.Ђаво не спава ни тренутка.
Дозволите да Вам пренесем део текста са сајта Истинољубље.Опширније информације можете да прочитате на http://istinoljublje.wordpress.com/
Молимо Вас пратите наш сајт наредних дана и помозите нам да се истина о Грачаници посвуда шири, јер Вам припремамо и једну страшну вест чије детаље управо испитујемо. Пред нама су судбоносни дани за опстанак Светиње Грачанице. Данас радови на брани се приближавајууласку у клисуру ка Светињи Грачаници. Монаси у Грачаници данима пред служење Литургије чују некакво не-овоземно лупкање. Социјалисти који руше (браном и пругом) Светиње Ваљевске одржали митинг у селу надомак Светиње Грачанице. Истинољупци протестовали. Свештеници, после освећења амбуланте, на ручку са онима који ових дана намеравају рушилачки напасти Светињу Грачаницу.


Помозите, браћо и сестре
С Богом
"Ја сам рођен на Чисти понедељак, 1943. године" - Ратко Младић
peconi
Националиста
Националиста
 
Порука: 238
Приступио: сеп 2010

Re: Истинољубље

Порука peconi 3.5.2012. 16:49

Помаже Бог, браћо и сестре.
Како се сви упућени у стање СПЦ Истинољубци слажу са чињеницом изнетом у доњем тексту: да је епископ бачки Иринеј (коловођа свих немира, лажних учења и наметаних иновација у СПЦ, нарочито, у односу према унијаћењу и реформисању богослужења) – одавно достојан рашчињења, шта више, његово рашчињење је тапија мира србске Цркве!Стога, предлажемо Вам на увид ову црквоградитељну:

ПЕТИЦИЈУ СИНОДУ СПЦ 2012:
“СТОП ИЗДАЈИ ПРАВОСЛАВЉА”

Опширније на http://istinoljublje.wordpress.com/2012/05/02/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B8%D1%86%D0%B8%D1%98%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D0%BE%D0%B4%D1%83-%D1%81%D0%BF%D1%86-2012-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%BE%D0%B3/#more-3167

Праштајте. С Богом
"Ја сам рођен на Чисти понедељак, 1943. године" - Ратко Младић
Следећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 2 гостију