СлобаСрбија ::Па овај је екуменистички.
dzoni ::nasli se pozvani sektasi da nas uce pravoslavlju!
odgovor od SPC na sve te vase jereticke teme:
Даље, у нашој помесној Цркви нема јереси. Причу о „јереси” безочно лансирају клеветници артемијевци и тиме показују да се баве ђавољим послом (реч ђаво у преводу значи, између осталог, клеветник, опадач). Клеветати Цркву и њене законите архипастире, на челу са њеним Предстојатељем, значи – стављати себе изнад Цркве. Зар то нису чинили сви јеретици у историји хришћанства? Нека, дакле, псеудозилоти или лажни ревнитељи не траже јерес у Цркви Бога Живога, која је Стуб и Тврђава Истине, него у свом, иначе слободно изабраном „егзилу”, такође лажном, и у својим луксузним „катакомбама”!
dzoni ::hahaha ti pripadnik SPC hahahahhha, to mnogi sektasi rade, cak i na site-u SPC mozemo jasno da procitamo da se mnogi prestavljaju u ime SPC, i da misionare svoju jeres.
znas kad cu poverovati da si pripadnik SPC, nikad a mozda i tad hahahaha.
dzoni ::hahaha ti pripadnik SPC hahahahhha, to mnogi sektasi rade, cak i na site-u SPC mozemo jasno da procitamo da se mnogi prestavljaju u ime SPC, i da misionare svoju jeres.
znas kad cu poverovati da si pripadnik SPC, nikad a mozda i tad hahahaha.
znaci Jovan Bogoslov u otkrivenju laze da je Crkva istina? Ok....
dzoni ::Kao trece patrijarh sprski Irinej je kao i svaki patrijarh izvucen iz svetoga jevandjelja, pa ko sam ja onda da sudim da li je on ekumenista ili ne?
Ja sam duzan da slusam Crkvu kao sto Jovan Bogoslov kaze, a to kakva je Crkva, to ce Hristos da uredi jer je u njegovoj desnici.
I pre i uvek cu slusati ono sto je Bozije nego sto je ljudsko.
Милчићи ::Само, одакле ти, Џони, знаш шта је Божије а шта је људско? На основу онога што те уче екуменисти и свејеретици?
dzoni ::Милчићи ::Само, одакле ти, Џони, знаш шта је Божије а шта је људско? На основу онога што те уче екуменисти и свејеретици?
a ko tebe uci?
a zar ti nisi rekao da si pripadnik SPC, pa sto sad sam sebe pljujes?
a da, ti si lagao da si pripadnik SPC, jer si jeretik
Милчићи ::dzoni ::Милчићи ::Само, одакле ти, Џони, знаш шта је Божије а шта је људско? На основу онога што те уче екуменисти и свејеретици?
a ko tebe uci?
a zar ti nisi rekao da si pripadnik SPC, pa sto sad sam sebe pljujes?
a da, ti si lagao da si pripadnik SPC, jer si jeretik
Исправка: РЕКЛА. Да, јесам, наравно, припадник сам Српске православне Цркве. А, шта бих друго била? Јако се ружно изражаваш, Џони... Треба ти смирење.
Милчићи ::Ја НИСАМ секташ, припадник сам СПЦ
Милчићи ::Само, одакле ти, Џони, знаш шта је Божије а шта је људско? На основу онога што те уче екуменисти и свејеретици?
Даље, у нашој помесној Цркви нема јереси. Причу о „јереси” безочно лансирају клеветници артемијевци и тиме показују да се баве ђавољим послом (реч ђаво у преводу значи, између осталог, клеветник, опадач). Клеветати Цркву и њене законите архипастире, на челу са њеним Предстојатељем, значи – стављати себе изнад Цркве. Зар то нису чинили сви јеретици у историји хришћанства? Нека, дакле, псеудозилоти или лажни ревнитељи не траже јерес у Цркви Бога Живога, која је Стуб и Тврђава Истине, него у свом, иначе слободно изабраном „егзилу”, такође лажном, и у својим луксузним „катакомбама”!
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 6 гостију