Ja mislim da cu pokusati odgovoriti na to pitanje jednom pricom pa vi sad vidite.
Imao sam jednog prijatelja ( rodjen u danskoj nije nacionalista ) koji je albanac i njegovi se roditelji razveli. U cem je fora, oni tamo u makedoniji su to sve dogovorom sredili i brak je pao i cim su dosli do danske puklo....
Sad on papak dok sam ga jos vidjao prije 8 g. oce da se zeni i sad frajer odlucio tu i tu i zna je 5 dana samo prije nego sto je vjerio !
Ja mu kazem budalo jedna sto ti o njoj znas ? Pa tipa nevina, govna ona te ova, siptarska prica...
aj dobro, ja bio na svadbi, ono 2.000 siptara, cim udjem valjda mi na faci vide da nisam "taj"... Pitaju odakle si, reko iz hrvatske, oni ; ok nema problema.... sjedi piji, jedi.... Ne znaju me po vjeri

I to je proslo 6 mjeseci kasnije, ne stima... Ja mu kazem, sto si to radio ? Pa ja ovo, pa ja ono.... Aj dobro...radi sto oces.
Taman poselo bombardovanje i pocela politika i sad ce njegova zena da sere a ja vise nisam mogao slusati to s**nje i posaljem ih u p**ku materinu... Uglavnom onda je ona shvatila da sam ja srbin i od tad mu zabranila da se meni javlja. Sad sjedi u garazi i pusi travu jer brak ne ide....
Poenta pric je sljedeca, ako krenes tim putem mozda bi to moglo zato sto su onda jadne zene morale da cute a muz jos preko nosa ako ne napravi kako treba i to je tkao islo... Morala je "dati" kad je muz trazio a condoma nije bilo pa je natalitet rastao. Ali to danas nemoze.....
Eh sad druga strana price je da valja isprobati materijal prije kupovine, ali mi bi da isprobavamo pa da iskusimo malo vise.. eh pa onda vidis nesto tipa "ferrari" ( jenna jameson ) a pogledas opa, novi lamborgini, pa bil ga "kupio", a vjreme prolazi... Onda zene oce da budu ferrari a ne samo golf pa se tu natjecu... Od tog natjecanja se vidi da su bile vozene, a ti opet gledas da kupis novo... Medjutim novoga nema jer raja voli da se vozi...
Nisam pametan !