Meni se cini da si ti preuzeo titoisticku i LDP-ovsku politiku, pa pljujes po svemu pravoslavnom, a krijes se iz Seselja.
Dzaba ti reci, kada dela tvoja govore za tebe.
Банат ::Хајде да направимо један месијански култ од лика & дела проф. др. Војислава Шешеља, као што ЛДП и ДС праве од Зорана Ђинђића. Што да не, одлична је идеја.
ruskinjica ::Meni se cini da si ti preuzeo titoisticku i LDP-ovsku politiku, pa pljujes po svemu pravoslavnom, a krijes se iz Seselja.
Dzaba ti reci, kada dela tvoja govore za tebe.
Wulf ::Шешељ је човек као и сваки други. Можеш да верујеш у оно што тврди о Артемију, а не мораш, твоја ствар, у сваком случају постоји јасна аргументација. Разлог зашто често цитирам Шешеља је очигледан, да бих спречио Кмерјане да ме прогласе атеистом, безбожником, непријатељем цркве, паганом или сличним етикетама из њиховог арсенала. Као што је некад било забрањено писати лоше о Јосипу Брозу јер си аутоматски постајао народни непријатељ, данас се дочекује на нож свака критика црквених великодостојника. Е па мени је НАЦИЈА увек била изнад вере, и тако ће и остати. А далеко од тога да Шешеља сматрам безгрешним човеком, али је свакако један од највећих српских интелектуалаца у 20. веку и човек који се више пута жртвовао за идеале и за Српство.
Док су српски витезови бранили Косово, док је гинуло хиљаде војника и полицајаца, док су цркве бомбардоване уранијумским пројектилима, Артемије је бацао анатеме на “злу” српску власт.
Метафорички.![]()
Све зависи од система вредности који си изградио. Ако неко мисли да је у реду гостити и грлити САТАНИНУ ЋЕРКУ Медлин и пљувати по сопственој држави, бити слуга Саурона и Сарумана, онда слободно нека се учлани у ЛДП или КМЕРИ.
Wulf ::Артемије је постао отворени савезник Саурона, Сарумана, Сатане и придружио се армији орка.
Метафорички речено.
N.S. ::psihicki neuravnotezena osoba
Bora ::Wulf ::Шешељ је човек као и сваки други. Можеш да верујеш у оно што тврди о Артемију, а не мораш, твоја ствар, у сваком случају постоји јасна аргументација. Разлог зашто често цитирам Шешеља је очигледан, да бих спречио Кмерјане да ме прогласе атеистом, безбожником, непријатељем цркве, паганом или сличним етикетама из њиховог арсенала. Као што је некад било забрањено писати лоше о Јосипу Брозу јер си аутоматски постајао народни непријатељ, данас се дочекује на нож свака критика црквених великодостојника. Е па мени је НАЦИЈА увек била изнад вере, и тако ће и остати. А далеко од тога да Шешеља сматрам безгрешним човеком, али је свакако један од највећих српских интелектуалаца у 20. веку и човек који се више пута жртвовао за идеале и за Српство.
Док су српски витезови бранили Косово, док је гинуло хиљаде војника и полицајаца, док су цркве бомбардоване уранијумским пројектилима, Артемије је бацао анатеме на “злу” српску власт.
Метафорички.![]()
Све зависи од система вредности који си изградио. Ако неко мисли да је у реду гостити и грлити САТАНИНУ ЋЕРКУ Медлин и пљувати по сопственој држави, бити слуга Саурона и Сарумана, онда слободно нека се учлани у ЛДП или КМЕРИ.
Slazem se sa tobom u vecem delu. Iskren da budem nisam upucenu tvoj problem sa ostalim clanovima foruma, tako da necu da kometarisem. Hriscanski je trpeti.
Najveci problem je sto kopate po istoriji o nekim beznacajnim stvarima, umesto da se okrenete svakodnevnim problemima koji nas udavise. Zasto imas potrebu da se nekom pravdas, da bi nesto dokazao, pisi o onome sto mislis i neosvrci se. Mislim da napad na svestena lica nije u redu, ma sta ja mislio o pojedinim koji blago receno brukaju crkvu. Veruj mi da crkva sama nalazi nacin da resi svoje probleme samo je ne treba gusiti i pritiskati jer su dovoljno propatili i na sve su osetljivi.
Da ti ne spominjem kako se neprijatelji raduju pri svakom pljuvanju svestenika ...
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 2 гостију