Црногорски полицајци Муслиманске националности претукли и силовали Српкињу 24. Jaнуар, 2011
Српска држављанка Сузана Б. (22) пријавила да су је полицајци Дамир Б. и Рашит М. брутално пребили и сексуално злостављали у рожајској станици МУП-а.

РОЖАЈЕ - Пакао у станици полиције!
Српска држављанка Сузана Б. (22) пријавила је полицији у Рожајама да су је двојица њихових службеника Дамир Б. и Рашит М. у ноћи између 9. и 10. јануара пребили, а да ју је онај први и силовао.
Сузана, која је иначе конобарица у једном рожајском локалу, тог дана је, како каже, позвана у станицу полиције, где је Рашит М. славио рођендан.
- Полицајци су већ били пијани кад сам дошла. У једном тренутку Дамир Б. је узео моју пријатељицу у наручје, али је неспретно њеном главом ударио о ивицу стола. Рекла сам му да то више не ради, а он ме је онда крвнички пребио. У томе му је помагао и Рашит М. Дамир ми је и пиштољ прислањао на главу - испричала је Сузана полицији.
Покушала је, каже, да побегне из станице, али нико није хтео да јој помогне. Дамир Б. ју је после тога на силу одвео у један мотел.
- После тога се ничег не сећам. Знам да сам, када сам се пробудила, била гола и крвава. Отишла сам у Хитну помоћ, где сам преноћила под инфузијом и лековима. Неколико дана ми је требало да скупим храброст и све пријавим - рекла је Сузана.
Хитна помоћ је потврдила да је указала помоћ пребијеној жени, а портпарол управе полиције Тамара Ралевић саопштила је да је покренута истрага, која би требало да расветли цео случај.
http://www.kurir-info.rs/crna-hronika/r ... -71216.php...............................................................................................................................
Несрећна девојка се зове Сузана Богдановић, из Подгорице.
Она и њена другарица су полицајце познавале од раније, и биле су позване на рођендан који је полицајац прослављао у полицијској станици. Даљи епилог је овај текст о силовању.
Ово је само један од све учесталијих напада на Србе, на подручију такозваног Санџака, напад је изведен према Шиптарском моделу.
Многи напади углавном остају непријављени, јер се у патријахалној средини какав је "Санџак" то сматра личном срамотом.