Republikanac 19.6.2019. 0:46
Жилко, нашли смо ти другу бабу. Мање-више иста као и она прва (добро држећа, солидна пензија која ти омогућава да висиш на нету по цели Божији дан и да к.у.рцем не мрдаш) само две године старија (74 су јој). И за разлику од оне прве ова није затуцана, нема проблем са тим да ту и тамо посисаш нечију жилу (али само "ту и тамо" а не да подивљаш па да не знаш кад је доста).
Али .ебига и овде је запело. Ко о чему ова баба о патриотизму, да је старија рекао би да је учествовала у пробоју Солунског фронта. Пуна јој уста Србије и „националних интереса“. Не може очима да види ни другосрбијанце, ни досманлије ни екс еспеовце ни коштуњаре. Кад сам јој рекао за тебе прво ме је питала „је ли то она бараба што Ђинћића сматра патриотом“ и што је Косово хтео да прода „још у Рамбујеу“. Ја оборио главу па кажем „јесте, то је тај“ а она мени да не долази у обзир, да се носим у неку ствар. Онда ја шта ћу, пробао да је мало размекшам па јој рекох да кривица није твоја него тате ти еспеовца који те је научио да будеш издајник и бла, бла, и након неких пола сата моје жваке баба мало попусти.
„Добро-пита ме-а може ли се тај твој Жилко преваспитати“?
И ту га ја мој Жилко усра. Уместо да слажем бабу да је преваспитање у твом случају могуће мени је беше нешто жао. И рекох јој „драга моја баба како ствари стоје пре ће Жилко да преваспита тебе него ти њега“, она се изненади па вели „па како то, зар је могуће“ и онда ја, не знам ни сам који ми је био к****, отворих душу и испричах јој како је једног дана код нас на форум дошао тип који се називао Србски ратник и како је био релативно нормалан и имао (опет релативно) патриотске ставове. „А онда га је драга моја баба - наставих ја да отварам душу - Жилко преваспитао и данас тог грешника не зову више Србски него Жилков ратник и како се догодило њему може сутра и теби“ и ту се баба прекрсти, устаде и оде без поздрава. Признајем, забрљао сам али шта да се ради, ти се у сваком случају ништа не брини, хуманитарна акција се наставља...
Жилко, смрдиш.