Jer ti kad hoces da udjes u EU moras da ides i prema NATO i moras da uvedes sankcije Rusiji.Samo je pitanje vremena kad ce to biti zvanican uslov.Mandic ili se pravi blesav ili je zaista toliko naivan.Pa jasno je i vrapcima da Vucicevic u Srbiji ide na ruku Vucicu.Evo kad je objavljeno da Sasa Jankovic planira da se kandiduje krenule su vesti koje ga diskredituju.Ista prica i sa Jeremicem.
Vec danima Informer objavljuje tekstove o tome kako je Jeremic dobio prljave pare za kampanju za UN.Ne bi to bilo cudno da mediji nisu objavili da Jeremic ima dobre sanse za predsednika.Da me neko ne shvati pogresno - meni su i Jankovic i Jeremic ogavni tipovi.Ali mi se nimalo ne svidja ta atmosfera linca koju sprovodi Vucic.
Ako je Jankovic ubica onda ga lepo uhapsite i cao.Ako je Jeremic cinio krivicna dela u Srbiji isto nega ga uhapse.Identicno sve se desava u CG.Umesto da Informer pise sve najgore o Milu i njegovim lopovlucima on udara na opoziciju.Uz sve mane koje ima DF ali zna se ko je centar korupcije u CG.Meni je smesno to da se pise o nekom ko nikada nije bio na vlasti dok sa druge strane niko ne pita odakle bratu Mila Djukanovica stotine milione evra.,
Isto sve se desava i ovde.Ovamo Vucic spava u kasarni i kao satro zivi u garsonjeri sa 125 000 din.A sa druge strane njegovi saradnici i kumovi imaju milione evra.Naravno Vucicevic o svemu tome cuti i njemu je vaznije da pise o Sasi Jankovicu koji nije nikad ni bio ministar ili direktor.Fora je sto to bacanje go... u lice ima i te kako efekata.Ja znam gomilu ljudi koji piju te price i veruju u sve to.Jel bas slucajno da Milo i Vucic u malom razmaku dobiju pretnje za atentat i drzavni udar.
Sve se to prijatelji kuva iz iste kuhinje.Ja se samo nadam da ce da pukne vestica na izborima.Ne volim Trampa ali bi voleo da vidim face izdajnika koji su igrali na kartu Hilari Klinton.Mogu oni lako da promene stranu.Ali Tramp nije budala.Zna on koga placa ovde Hilari i ko lobira da ona pobedi.Kad pukne okrenuce potpuno glavu izdajnicima.A onda nece imati ko da ih placa i sve ce uskoro da se srusi kao kula od karata.Ako izgube podrsku Zapada Milo i Vucko odlaze sa politicke scene odma.