Српски родољуб 26.10.2016. 19:54
Завршили су се избори, већ је објављена вест да је формирање нове владе близу.... По мени је једини победник ових избора млади Алекса Бечић, и његова партија Демократска Црна Гора. Верујем да ће господин Бечић у будућности предводити опозицију против Ђукановићевог режима.
Да додам да је Бечић напустио СНП због самовоље Срђана Милића. Милић је одбијао да прихвати да су партији потребне одређене промене, нарочито кадровске. Ни остале опозиционе партије нису много умакле што се тога тиче. Узмимо за пример Нову српску демократију. Многи људи су окренули леђа Андрији Мандићу, и отишли у друге партије. Горан Даниловић, рецимо.... Дугогодишњи функционер СНС-а и касније Нове српске демократије.
СНП-у се дефинитивно ближи крај, да нису ушли у коалицију "Кључ", сумњам да би прешли цензус. То мора бити сигнал осталим опозиционим партијама!
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев