Zola ::Човек или тешка прсотина или има добру вајду,ја лично мислим да је паметан да има неку вајду .
Evo malopre moj komšija ode u Užice na SNS terevenku.. Imaju kaže neku proslavu, dođoše po njega kolima i odoše.
Zola ::Човек или тешка прсотина или има добру вајду,ја лично мислим да је паметан да има неку вајду .
- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
- неке будале iош нису схватиле величину моiих ставова?
- схватиће, ваљда. Мислим, iесу будале, али - има наде...
Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
Коста ::- пази овамо: Тито (Јосип Броз) - био Хрват и Југословен, интернационалиста. А био велики човек. Капираш, маiмуне?
Коста ::- сероњо глупи малоумни пожаревачки?
- Тито iе био Хрват, али iе за Србиiу учинио много више него неки "велики Срби". Био већи Србин од тебе, идиоте!
- рецимо: Воiводина никад пре Тита ниiе имала српску већину (апсолутну, морону!) - али iе Тиле, протеравши пола милиона Немаца и Мађара и доводећи "погорелце" из Лике, Херцеговине, Далмациiе "влаковима без возног реда" зацементирао Воiводину као српску, са 70% Срба.
- будало пожеревачка...
ДејанНационалистa ::"Тилету" само капа доле што је Хрватима дао мању државу од Карађорђевића...
Sistem ::То се 1941 показало погрешним размишљањем.
Слажем се у потпуности, али треба бити свестан те грешке. На крају крајева, нисам ја лудак попут оног домољуба (живи у Земуну, није ни чудно што мирише ује) који пљује Карађорђевиће на пасја кола и приписује им све и свја.
Српски родољуб ::Слажем се у потпуности, али треба бити свестан те грешке. На крају крајева, нисам ја лудак попут оног домољуба (живи у Земуну, није ни чудно што мирише ује) који пљује Карађорђевиће на пасја кола и приписује им све и свја.
Смрдо, у Земуну нема Хрвата. Иако их има, статистичка су грешка. Али, зато твојих тракториста, козојеба из Крајине има колко хоћеш!
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 3 гостију