Đorđo Napolitano ::ја мислим да је ствар цела ствар око шешељевог понашања крајње прозаична: када је СРС пукао 2012. на изборима, остали су декинтирани, и питај бога како су се крпили за паре. Док је Шешељ био у Хагу био сам на неколико скупова радикала испред градске скупштине и сећам се одлично шта су тада Шаровић, Делић и Мировић говорили о Вучићу, Николићу Дачићу и осталима, главна парола је била "Вучићу усташо" "Томо усташо" и сл. Кад се Шешељ вратио направио је дил са Вучићем да му Вучић помогне финансијски да врате дугове странке а да мало узимају и за себе - пије пола шарцу даје
Чиста лаж да Шешељ има било какав дил са Вучићем, као и да Шешељ добија финансијску помоћ од Вучића, а и новац који је покраден од СРС као и мандати ни до данас нису враћени. Од Вучића помоћ могу добити сам фашисти, као Украински Порошенко, и жене у црно из Сребренице, Тачи са Косова, Бакир из Сарајева Мило из Црне Горе и Ангела Меркел из њемачке. Од Вучића за Србе нема ништа до гроб, још горе него за време Хитлера и Тита.