srpskinacionalisti.com

Шешељ је фантастичан!

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
Част
Националиста
Националиста
 
Порука: 306
Приступио: мар 2015

Re: Шешељ је фантастичан!

Порука Част 9.6.2018. 0:18

Vranac ::
Коста ::- идемо, говнари другосрбиiански, бивши националисти са Форума: има ли ко нешто против овога?!

- иначе, Шеки наiављуiе и ревизиiу поступка за убиство Ћурувиiе (НАТО-ђубрета) и Стамболића (тоже.)


Опет потези очајника да се одржи на било који начин у медијима...

Вранац ако се погледа шта си све писао, ти ниси Српски националиста, дно дна као што је Ђукановић си похвалио, Шешеља који је један од врло ретких који није издајник од политичара у Србији једеш г'вна, па тебе да имамо на власти било бих исто као сад са силиконцем. Гори си чак од Косте, а то не говори мало.
bogdan
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 944
Приступио: мај 2008

Re: Шешељ је фантастичан!

Порука bogdan 9.6.2018. 11:51

vemavuk ::U bre al si se prosrao :D


Бивши Њемачки председник Хелмут Кол је рекао: "Ми немамо ништа против Срба, али ми морамо Србе турити на колена, па ако се Срби даду турити на колена, онда их треба препустити да се даве у свом сопственом смраду".
И шта видим сви се давите у смраду и говнима које ви намеће Герхард Шродер, Тони Блер, Себастијан Курц, педер из САД Бајден, и још много Вучићевих саветника које је Вучић окупио око себе, да са напредним говнима остварује Четврти Њемачки Рајх, за његову пријатељицу Ангелу Меркел.

Једино радикали и Шешељ не пливају у тим фашистичким говнима које нам Вучић и Брња-бич-пич сервира сваки дан изнова, а Шешељ вас растура до лудила.

Немој рећи да није истина, прочитај своје задње коментаре, па ћеш закључити да те хвата хистерија, помињањем саме речи Србин Радикал, а начисто полудиш кад чујеш речи Србин Шешељ Радикал.

Ви сте млакоње који сте легли на њемачку руду, као луд зет још луђој пуници, добри сте љуби вас ваш лејзбос Брња-бич-пич и предко Вучићи, без или са вазељин исто ви се хвата.
Претходна

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Alexa [Bot], Зорад и 20 гостију