Српски родољуб 4.3.2020. 12:43
Поздрав народе!
Као што вам је познато данас су расписани парламентарни и локални избори који ће се одржати 26. априла.
Савез за Србију је још пре расписивања најавио бојкот, с тим што ће Небојша Зеленовић изаћи на локалне изборе у Шапцу. Имамо лажну, Вучићeву опозицију као што су Шешељ, Вацић, Заветници. То је та такозвана "патриотска опозиција". А имамо и ту проевропску, грађанску опозицију као што су Чеда, Чанак, Странка модерне Србије. Наравно, постоје и људи који нису под Вучићевом контролом, а изаћи ће на изборе... Међутим, они у овом тренутку немају велике шансе. Није Вучић из чиста мира спустио цензус на 3%. Мора Шешка и Вацића угурати у скупштину. По могућности и неку грађанску опцију.
Шта ћете ви урадити 26 априла? Да ли ћете бојкотовати или гласати. Ја ћу лично бојкотовати јер немам за кога да гласам. Илузорно је очекивати да ће СНС сада изгубити изборе. Велика је медијска блокада, прогоне се објективни новинари, аналитичари. Једине независне телевизије су N1, Nova-s, Шабачка телевизија. Од новина које нису под Вучићевом контролом могу се издвојити "Данас", "Време", "Нин".
Опозицији би било најбоље да се спрема за председничке изборе који ће се одржати 2022. Мора се пронаћи прави кандидат, некомпромитовани који ће изаћи Вучићу на црту. Уколико тада изгуби, врло брзо ће СНС изгубити власт на свим нивоима.
„Ја не волим устанак са људима који ће ме напустити при првом неуспеху, ја волим револуцију са грађанима кадрим да поднесу сва искушења једне дуготрајне борбе каква ће, услед жестоких политичких услова, бити и наша - или ћемо водити говеда у касапницу.“ - Гоце Делчев