A sprečavao ga je tako što je Dinkiću dao da vodi ekonomiju.. Daj molim te poštedi nas tih priča.
M-91 ::[Слобода говора у демократијама = можеш да причаш само оно што одговара окупатору.![]()
Довољно је само сетити се Горана Давидовића, кога је уставни суд на челу са усташом Векарићем прогласио "нацистом" и "злочинцем" управо за време Коштунице. И за време Коштунице је морао и да побегне из Србије.
ДејанНационалистa ::Није ли Белорусија, спољнополитички гледано, независна и суверена држава? С обзиром да се од 2000. године па до сада ништа битно није променило по том питању, СРЈ никако не може бити "последња". А и о том Милошевићевом "суверенитету" је овде хиљаду пута писано.
Замисли када ти лудак који слуша Томпсона, брани усташе и ВМРО-вце и отворени је антисрбин лепи етикете... Ако је Израел геноцидан, шта је онда тек теби мила Хрватска за коју тврдиш да с њом немамо "отворених питања"? Камо лепе среће да си се након завршене средње школе одужио држави и служио војску, а не да јуриш СНС књижицу и ухлебљење на јаслама државе коју вређаш.
Што се мене тиче - АВ.
Српски родољуб ::Није било позива након тог прегледа
ДејанНационалистa ::Врло занимљивог надимка...
Смрдо, чуо си шта каже Теша
M-91 ::Што се ње тиче, јесте њу Лукашенко још 1995-96 учинио државом за пример, али је ипак била у другом плану 90-их. СРЈ је била пијемонт суверенизма у Европи. Зато је морала бити сатанизована и уништена.
Домољуб ::Смрдо, чуо си шта каже Теша. Много Срби слушају Томпсона!То је жива истина. Е, сад, што неки крију то је друга ствар.
Ја сам одмах након средње почео да радим. Нисам био на грбачи сенилних родитеља као то.Ево, сада ћу упоредо радити и студурати. Ништа ми није тешко.
Српски родољуб ::Јел ми добар музички укус?
А позив за војску ти се или "загубио"
ДејанНационалистa ::АхахаЦрни М-91...
Српски родољуб ::Јел ми добар музички укус?
Једина институција створена после 2000. је била она у Шилеровој, само су и њу срушили . Све остало је уништавање и испуњавање планова њихових ционистичких газда . А ти планови , поред пљачке, педеризације, разарања војске, стварања извора јефтине радне снаге и отимања Косова , иду и "мало" даље. То јест ка тоталној елиминацији Срба.
Слобода говора у демократијама = можеш да причаш само оно што одговара окупатору.
Довољно је само сетити се Горана Давидовића, кога је уставни суд на челу са усташом Векарићем прогласио "нацистом" и "злочинцем" управо за време Коштунице. И за време Коштунице је морао и да побегне из Србије.
Делимично. Али колико-толико нормалне земље су се брзо опоравиле након исте, док је (за време ДС и ДСС-а) деиндустријализована Србија и даље у курцу.
Или тотални прелазак на неолибералне концепције
Неке од најбезобразнијих и најподмуклијих приватизација су се десиле и за време ДСС-а, не само за време ђинђића.
Змај, Рекорд, ДМБ, кооперанти Заставе, Север Суботица, Срболек, Југоремедија, МИН Ниш, гомила комбината по Војводини, Серво Михаљ, Истра Кула.... све за време Коштунија.
Корисници тренутно на Форуму: Majestic-12 [Bot] и 25 гостију