Зорад ::ПКИИМБ
ала јеђеш го.вна...сркни воду да се не загрцнеш...

Зорад ::ПКИИМБ
Republikanac ::Значи отишао си у Швабију да би мене хранио. Па хвала, ниси морао да се баш толико "жртвујеш"...
Иначе, код тебе важи она народна: "Храни куче да те уједе". Незахвално говедо, Швабови ти дали посао, омогућили ти да штедиш за мечку (па кад се вратиш у село да будеш главни фрајер) вероватно те и научили да једеш кашиком и виљушком а ти њима - да су фашисти! Е вала, говњивом мотком би те требало истерати оданде, заслужио си што јес, јес...
ПС. А иначе си глуп ко к****, 'ајд што немаш појма о рату у Вијетнаму, то још и некако, али да не знаш у ком веку се одиграо Бој на Косову... Па то и мала деца код нас знају.
bogdan ::На изглед како ми се чини да волиш јести туђа говна
bogdan :: с*ремо добро
bogdan ::пи*ке наташе кандић.
Republikanac ::bogdan ::На изглед како ми се чини да волиш јести туђа говна
Колико ја виђу туђа говна волиш јести ти. И то швапска.bogdan :: с*ремо добро
Па знам ја да си ти сероња, ништа не мораш да ми објашњаваш...bogdan ::пи*ке наташе кандић.
Шта ти сад смета Наташа Кандић? Па она вас, Милове гласаче, обожава.
Republikanac ::Море Вемавуче ја не знам шта ће наш Богдан када Рује опет крену на Швабију?
Јербо Рује има да спрже све живо што се нађе с друге стране линије фронта. А ако неко којим чудом и преживи њега ће, након пар чаша вотке, да натакну на ону ствар. Може Милогорац до сутра да им објашњава како је он русофил и како воли Шешеља пијаном Русу то неће значити ништа. Затекао си се у земљи НАТО пакта и крив си, следује ти к****. Једино ако Бoгдан нема неки план "Б", можда да у случају гужве делује диверзантски иза "непријатељских линија", нешто као Бата Животиња у филму "Мост". Тако се можда и спаси руског qурца, мада сумњам...
Republikanac ::Море кад ти Руси окупирају твоју вољену Швабију па те натакну на ону ствар има да скичиш ки прасе. Сетићеш се онда да сам те на време упозоравао ал' биће касно...
Republikanac ::Море кад ти Руси окупирају твоју вољену Швабију па те натакну на ону ствар има да скичиш ки прасе. Сетићеш се онда да сам те на време упозоравао ал' биће касно...
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 12 гостију