srpskinacionalisti.com

Беда интелигенциiе

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Коста
Војвода
Војвода
 
Порука: 6373
Приступио: мар 2006

Беда интелигенциiе

Порука Коста 7.3.2018. 18:30

- требало би "интелигенциiа", "интелектуалци" и томе слично - увек под наводницима. Али, мрзи ме. Зато - опуштено...

- српска интелигенциiа iе у ћорскокаку. Протекли београдски избори оголише их до кости.

- ниiе таiна да интелектуалци не воле Вучића. И ниiе таiна да ће увек гласати за неку ниiансу жуте, зависно од процене коiи екс-ДОСС-овац има наiбоље шансе. И ниiе таiна да су сада несрећни и фрустрирани. И биће iош дуго...

- оно што iе поражаваiуће iе - њихов ниво. Њихов интелектуално-политички ниво коiи демонстрираiу ових дана.

- тако извесни академик (неки саобраћаiац, Теодоровић, повратник из Вирџиниiе) мртав-ладан обiашњава пораз некаквим "бугарским возом" (некако сам се присетио шта би то могло бити, као - уђеш са испуњеним листићем а изнесеш празан, и за то те плате) и сличним будалаштинама. Па рекоше да Цигане из Неготина караван белох комбиiа директно доводи на гласачка места у Бг. Па рекоше да iе у Бг бирачки списак преко ноћи уписано на десетине - стотине чак! - хиљада бирача. И сличне фантастичне приче. Достоiно интелектуалаца?

- а кампању правише на Сава-Маали, на оне три бесправне бараке. Кажу, срушило? - па iашта iе него срушило - ту сам по први пут приметио тог Малог у акциiи, и рек`о: свака час`, дечаче! Тако се ради. Нећеш ваљда судски да се прегањаш са пар бараба коiи се сигурно неће повиновати одлуци. Него: разваљуi!

- али интелектуалци рекоше да iе то слом правне државе?! Три бараке грађене без дозволе и завршиле као гомила шута? - па наравно да су тако завршиле. Уосталом, има Стразбур, има свашта - ко мисли да iе оштећен нека иде да тужи. Ђавола, како да тужи кад нема папире?!

- и тако. Гомила глупости. Наши "интелектуалци".

- а како iе све почело? - као и увек: од почетка. Почело iе, касних осамдесетих а можда и пре, суманутим и беспоговорним атикомунизмом, оним догматским, идиотским. И док се тог идиотлука не реши, наша интелигенциiа ће таворити у интелектуалноi беди. И - поред антикомунизма - идиотским атиiугословенством. Испаде да iе оваi народ био луд што iе стварао ту Југославиiу?

- мислите да виђење прошлости ниiе битно за садашњи политички тренутак? Ооо, да, врло iе битно. Из те мало даље прошлости следи мало ближа прошлост. Ако су комунисти били такво зло - онда iе рушење Милошевића оправдано, а? Свим средствима и уз свеколику помоћ Демократског Запада? Па iес`, тако iе...

- и: то неискрено и злочиначко "помирење" какво заговараiу српски интелектуалци показало се као подмукла замка и на краiу - "множење историiе са минус-iедан", претварање колабораната у хероiе а бораца у терористе. Дефинитивно се показало: нема помирења, лажу четничко-поповски интелектуалци, гадови су то!

- питање: како Руси могу, а Срби не могу? Не рече ли скоро Владимир Владимирович да iе "комунизам близак првобитном хришћанству"? Рече. Има ли хероiа у Србиiи коiи ће тако нешто рећи? И, рецимо, затражити повратак звездица на официрске еполете - сви имаiу звездице, само Срби укинули. Дотле иде лудило антикомунизма.

- а зашто уопште о интелигенциiи? Ено Републиканац размишља о новоi, патриотскоi опозициiи. Ко ће, "да претпоставимо", да формира ту нову опозициiу? Скупиће се десетак радника, или десетак сељака, или десетак пекара-апотекара-берберина и оформити Странку Над Странкама?

- знате добро да неће. Ако се нешто добро деси - потећи ће опет из круга интелектуалаца. Оно мало поштених, ако смо претекли.

- но, као што рече Друг маршал: "радници, сељаци и поштена интелигенциiа." Поштена, дакле. Али стварно...
Правда држи земљу и градове...
Кадры решают всё! (Иосиф Виссарионович)
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Беда интелигенциiе

Порука vemavuk 8.3.2018. 14:42

Да ли има бедније од оне која подржава Вучића!
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2805
Приступио: феб 2014

Re: Беда интелигенциiе

Порука Republikanac 8.3.2018. 16:21

Коста :: Ако су комунисти били такво зло - онда iе рушење Милошевића оправдано, а? Свим средствима и уз свеколику помоћ Демократског Запада? Па iес`, тако iе...


Комунизам је у Србији званично укинут Уставом из 1990 (избачен префикс "социјалистичка" из имена државе, равноправност свих облика својине, вишепартијски систем, ограничење председничке владавине на два мандата итд.) и првим вишепартијским изборима. Након тога свака борба против "комунизма" била је најобичнија бесмислица.

Велики борци против "комунизма" деведесетих, они који су тврдили да је Србија "нова Северна Кореја" или "Куба" управо су били толико дрчни јер су знали да комунизма више нема. Да је комунизам заиста постојао у Србији не би се они толико курчили. Јер кад је било комунизма (и то оног правог) 99,9 посто "анти-комунистичких freedom fighters" из деведесетих је било мање од маковог зрна. Није им падало на памет да се буне јер су знали да има да их прогута мрак...

Два главна аргумента у прилог тезе о "комунизму у Србији деведесетих" беху, први, да је Слоба некад био вођа СК Србије и други да је СПС "правни наследник КП Србије". Када сам ја супротстављао контра-аргументе да је и Ђанфранко Фини некад био вођа италијанских фашиста и да је "Национална алијанса" правни наследник фашистичког Италијанског социјалног покрета те да ни Фини ни Алијанса више немају никакве везе са фашизмом онда нису знали шта да одговоре...

Било је наравно "остатака комунизма" и ја то не негирам (славио се 29 новембар, размишљало се о "трансформисаној друштвеној својини" што је била глупост итд.) али све су то детаљи тотално небитни за тезу да је Србијом деведесетих владао некакав љути комунизам (против кога су јел' те "сва средства била дозвољена").

Оно што је најгоре: сва та прича о "комунизму" и Милошевићу као "последњем марксисти Европе" и "бољшевику" западним злотворима дошла је као кец на десетку. Нажалост, у свему томе учествовали су и поједини поштени српски националисти, неки због мањка памети а други због превелике идеолошке острашћености. Нису схватали да су тих деведесетих питања идеологија, левице, деснице, "правних наследника" итд, споредна. Као што су уосталом и данас (то не значи да политичари и политичке странке не треба да имају принципе, треба, али национални интереси су увек изнад идеолошких и то је оно што банда није капирала деведесетих)...
Баук кружи Форумом српских националиста - баук жилкоизма.
Аватар
Kolya
Војвода
Војвода
 
Порука: 1226
Приступио: сеп 2008
Место: Kenjada/DR

Re: Беда интелигенциiе

Порука Kolya 8.3.2018. 16:34

Republikanac ::.
...али национални интереси су увек изнад идеолошких и то је оно што банда није капирала деведесетих)...


Da li si naivan, ili neobavesten?
Oblici svojine su promenjeni jer je to odgovaralo BANDI i njihovi interesi su stavljeni iznad svega. A da li su kapirali? Pa naravno. Na nije opste postalo posebno, i pojedinacno tj da nisu drustvenu svojinu preveli u drzavnu, pa posle u svoju ne bi bili tu gde jesu.
Partije koje se menjaju na vlasti su samo kupljenu exponati.
Sema preneta sa Zapada, i tako ce biti do nove revolucije.
Mora 15.000 da bude streljano.
Veruj mi.
"IDUC UCI, U VEKOVE GLEDAJ"
Аватар
Kolya
Војвода
Војвода
 
Порука: 1226
Приступио: сеп 2008
Место: Kenjada/DR

Re: Беда интелигенциiе

Порука Kolya 8.3.2018. 16:35

Ovo vazi
"IDUC UCI, U VEKOVE GLEDAJ"
Коста
Војвода
Војвода
 
Порука: 6373
Приступио: мар 2006

Re: Беда интелигенциiе

Порука Коста 8.3.2018. 20:26

Republikanac ::Било је наравно "остатака комунизма" и ја то не негирам (славио се 29 новембар, ...)

- а какви су то "остаци комунизма" - прослава Дана Републике?!

- свака република на свету има датум када се ратосиљала краљевине и постала република. То са комунизмом нема везе. И Французи имаiу "дан републике" - а никад нису били комунистичка земља.

- дакле: то што Србиiа нема "Дан Републике" - то iе резултат ревизионизма и антикомунизма. Да ли то треба да буде 29. новембар `43-ће (а може, `ладно, тада су развлашћени Карађорђевићи) или неки датум из `45-те - сасвим iе свеiедно. Аiде, предложи: када треба да славимо Дан Републике у Србиiи? Датум када iе Србиiа постала република?

- предложи, и размотрићемо...
Правда држи земљу и градове...
Кадры решают всё! (Иосиф Виссарионович)
Аватар
vninkovic
Војвода
Војвода
 
Порука: 5104
Приступио: апр 2004
Место: Ужице

Re: Беда интелигенциiе

Порука vninkovic 8.3.2018. 23:03

Просечан српски тѕв интелектуалац,је човек кога је време прегаѕило,коме је преломна тачка свемира осма седница.Остао је ѕглављен у 87-ој години.Већ 30 година,не прати светске токоме,не иѕдаје ,не шири видике,нема појма о новим кретањима и сл.Ако је националиста,ѕиви у конѕервисаној националној причи сања,четнике и партиѕане,не схватајући да је национална прича коју он форсира плус квам перфекат.Ако је европејац,онда је још гори.Упорно и немилосрдно,беѕреѕервно,и до граница фанатиѕма оправдава сваки еу потеѕ,Брисел сматра престоницом,паламуди нешто у Данасу,пешчанику,огребе се негде ѕа викенд ѕа неки Сорош семинар и сл.Србија нема интелектуалце,или ако их има иѕопштени су,ѕиве од данас до сутра нико их ништа не пита,а ни они не покаѕују иницијативу.Укратко,од њих нема ништа.
Глава глави,плећка харамбаши,а фукара може и ребара!!
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2805
Приступио: феб 2014

Re: Беда интелигенциiе

Порука Republikanac 9.3.2018. 0:10

Коста ::
Republikanac ::Било је наравно "остатака комунизма" и ја то не негирам (славио се 29 новембар, ...)

- а какви су то "остаци комунизма" - прослава Дана Републике?!

- свака република на свету има датум када се ратосиљала краљевине и постала република. То са комунизмом нема везе. И Французи имаiу "дан републике" - а никад нису били комунистичка земља.

- дакле: то што Србиiа нема "Дан Републике" - то iе резултат ревизионизма и антикомунизма. Да ли то треба да буде 29. новембар `43-ће (а може, `ладно, тада су развлашћени Карађорђевићи) или неки датум из `45-те - сасвим iе свеiедно. Аiде, предложи: када треба да славимо Дан Републике у Србиiи? Датум када iе Србиiа постала република?

- предложи, и размотрићемо...


Ма мени лично чињеница да се и у СРЈ славио највећи празник бивше и распаднуте СФРЈ уопште није сметала јербо сам знао да се то ради да би се показао „континуитет“: онда је став државе био да је СРЈ једина наследница СФРЈ, тај је став подржавао чак и Шешељ (сећам се да је на некој скупштинској седници говорио како је питање континуитета са СФРЈ веома важно итд.) и због тога и 29 новембар и Хеј Словени. Јасно је то мени било.

Но факат је да је маса људи деведесетих „Дан Републике“ доживљавала као идеолошки празник амен што су многи тврдили да никакава република није тада успостављена већ је само један монарх замењен другим. Факат је и да је у самој СФРЈ доживљаван као идеолошки празник, не толико као дан када је створена некаква истинска „Република“ већ више као дан рађања нове, социјалистичке Југославије и укидања оне старе, капиталистичке. Сети се само свих оних ода револуцији и социјализму на тај дан...

Нови датум за „Дан републике“? Па и сам си рекао: датум када је Србија постала република. Дакле 28 септембар 1990, дан усвајања Устава (онога што је важио до 2006-е). То је иначе био први прави републикански Устав у историји Србаља. Веруј мени, ја сам „Републиканац“ па знам...
Баук кружи Форумом српских националиста - баук жилкоизма.
bogdan
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 953
Приступио: мај 2008

Re: Беда интелигенциiе

Порука bogdan 17.3.2018. 0:23

Коста ::- требало би "интелигенциiа", "интелектуалци" и томе слично - увек под наводницима. Али, мрзи ме. Зато - опуштено...

- српска интелигенциiа iе у ћорскокаку. Протекли београдски избори оголише их до кости.

- ниiе таiна да интелектуалци не воле Вучића. И ниiе таiна да ће увек гласати за неку ниiансу жуте, зависно од процене коiи екс-ДОСС-овац има наiбоље шансе. И ниiе таiна да су сада несрећни и фрустрирани. И биће iош дуго...

- оно што iе поражаваiуће iе - њихов ниво. Њихов интелектуално-политички ниво коiи демонстрираiу ових дана.

- тако извесни академик (неки саобраћаiац, Теодоровић, повратник из Вирџиниiе) мртав-ладан обiашњава пораз некаквим "бугарским возом" (некако сам се присетио шта би то могло бити, као - уђеш са испуњеним листићем а изнесеш празан, и за то те плате) и сличним будалаштинама. Па рекоше да Цигане из Неготина караван белох комбиiа директно доводи на гласачка места у Бг. Па рекоше да iе у Бг бирачки списак преко ноћи уписано на десетине - стотине чак! - хиљада бирача. И сличне фантастичне приче. Достоiно интелектуалаца?

- а кампању правише на Сава-Маали, на оне три бесправне бараке. Кажу, срушило? - па iашта iе него срушило - ту сам по први пут приметио тог Малог у акциiи, и рек`о: свака час`, дечаче! Тако се ради. Нећеш ваљда судски да се прегањаш са пар бараба коiи се сигурно неће повиновати одлуци. Него: разваљуi!

- али интелектуалци рекоше да iе то слом правне државе?! Три бараке грађене без дозволе и завршиле као гомила шута? - па наравно да су тако завршиле. Уосталом, има Стразбур, има свашта - ко мисли да iе оштећен нека иде да тужи. Ђавола, како да тужи кад нема папире?!

- и тако. Гомила глупости. Наши "интелектуалци".

- а како iе све почело? - као и увек: од почетка. Почело iе, касних осамдесетих а можда и пре, суманутим и беспоговорним атикомунизмом, оним догматским, идиотским. И док се тог идиотлука не реши, наша интелигенциiа ће таворити у интелектуалноi беди. И - поред антикомунизма - идиотским атиiугословенством. Испаде да iе оваi народ био луд што iе стварао ту Југославиiу?

- мислите да виђење прошлости ниiе битно за садашњи политички тренутак? Ооо, да, врло iе битно. Из те мало даље прошлости следи мало ближа прошлост. Ако су комунисти били такво зло - онда iе рушење Милошевића оправдано, а? Свим средствима и уз свеколику помоћ Демократског Запада? Па iес`, тако iе...

- и: то неискрено и злочиначко "помирење" какво заговараiу српски интелектуалци показало се као подмукла замка и на краiу - "множење историiе са минус-iедан", претварање колабораната у хероiе а бораца у терористе. Дефинитивно се показало: нема помирења, лажу четничко-поповски интелектуалци, гадови су то!

- питање: како Руси могу, а Срби не могу? Не рече ли скоро Владимир Владимирович да iе "комунизам близак првобитном хришћанству"? Рече. Има ли хероiа у Србиiи коiи ће тако нешто рећи? И, рецимо, затражити повратак звездица на официрске еполете - сви имаiу звездице, само Срби укинули. Дотле иде лудило антикомунизма.

- а зашто уопште о интелигенциiи? Ено Републиканац размишља о новоi, патриотскоi опозициiи. Ко ће, "да претпоставимо", да формира ту нову опозициiу? Скупиће се десетак радника, или десетак сељака, или десетак пекара-апотекара-берберина и оформити Странку Над Странкама?

- знате добро да неће. Ако се нешто добро деси - потећи ће опет из круга интелектуалаца. Оно мало поштених, ако смо претекли.

- но, као што рече Друг маршал: "радници, сељаци и поштена интелигенциiа." Поштена, дакле. Али стварно...

Коста џаба се трудиш, да нађеш где је зарибала Титових пионира такозваних интелектуалца интелигенција, Тито је објаснио једном усташи са једном реченицом.

""ТИТО ХРВАТИМА У АМЕРИЦИ Немојте се бојати Срба!
Јавност у Србији није упозната са базичним антисрпством Јосипа Броза Тита. Током једне посете САД-у Тито се сусрео са познатим вајаром Иваном Мештровићем и хрватском "не - усташком" емиграцијом. Тај сусрет забележио је син вајара, Анте Мештровић.
„Зашто се Ви не вратите у Југославију?“ пита Тито Ивана Мештровића.
„Бојим се Срба!“ одговара вајар.
„Немојте се бојати Срба! Ја сам их уништио тако да за педесет година неће знати ко су, а за сто година неће постојати!“ одговара Тито испијајући виски.
Сусрет се десио почетком шездесетих година прошлог века, односно пре педесет година.""


Ја му сад верујем да је успео испунити свој задатак, кад видим какви су нам националисти и представници Владе и државе.
Коста
Војвода
Војвода
 
Порука: 6373
Приступио: мар 2006

Re: Беда интелигенциiе

Порука Коста 17.3.2018. 11:02

- Богдане? - iеси Ти баш толики морон? Тито баш тако рекао? Уз виски? А ти си му држао свећу? А где iе кубанска цигара?

- еее, будало iедна четничка! Тиле био Фаца. А ви сте бедници...
Правда држи земљу и градове...
Кадры решают всё! (Иосиф Виссарионович)
bogdan
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 953
Приступио: мај 2008

Re: Беда интелигенциiе

Порука bogdan 17.3.2018. 12:36

Коста ::- Богдане? - iеси Ти баш толики морон? Тито баш тако рекао? Уз виски? А ти си му држао свећу? А где iе кубанска цигара?

- еее, будало iедна четничка! Тиле био Фаца. А ви сте бедници...


Коста, ви комунисти не умијете се ни хлеба најести без усташа и фашиста. Тито вам је његовом огавном метлом истиснуо и задњу кап морала из тих празних чутура. Тито стално са Усташама, а ви такозвани Срби око њега нисте ни знали ко је ни шта је, јер вас је од њега убијао страх, да нисте смели зуцнут, а најгласнији сте били кад треба шпијати неког Србина да је певао четничке песме. Треба да се стидите и дан данас сарађујете са фашистима.
""Титова Југославија је позвала Мештровића да се врати, али је он одбио да живи у комунистичкој земљи. Године 1946, Универзитет у Сиракузи му је понудио место професора и он се преселио у Сједињене Америчке Државе. Још 1945. добио је америчко држављанство, а десет година касније постаје професор на Универзитету Нотр Дам.
Пре него што је умро, Мештровић се на кратко вратио у Југославију последњи пут да би посетио Алојзија Степинца, католичког кардинала који је сарађивао са усташама, и Јосипа Броза Тита"".
Маузолеј Ивана Мештровића у Отавицама
На захтев југословенских културних посленика, послао је 59 статуа из Сједињених Држава у Југославију (укључујући и споменик Петра Петровића Његоша), а 1952. додатних 400 скулптура и различитих цртежа"".
gatorlale
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 638
Приступио: авг 2010

Re: Беда интелигенциiе

Порука gatorlale 18.3.2018. 18:22

Има ту пуно будалаштина везаних за Тита,а реално Србију као српску државу је укинуо прво краљ а ову СР Србију у садашњим границама су вратили управо црвени и Црну Гору као још једну нашу државу која је такође укинута и као последица тога смо дошли до тога да је земља пукла к'о лајсна 1941 и да Србима није имао ко да помогне а 1991 смо имали Србију и Црну Гору као јединствене целине са својим системом који је максимално помагао Србима ван Републике Србије..А кад слушаш оне глупости Тито дао Барању Хрватима па и Книн и Босну и не знам шта све не па се то прошири и на причу о Србима католицима, муслиманима добијамо папазјанију,па Велику Србију коју нам је као нудила Велика Британија,тежак кошмар..А то је све својевремено пласирала УДБА у време тог инфантилног антикомунизма да прогура оно што се касније и десило а то је ово у чему данас живимо..
Republikanac
Војвода
Војвода
 
Порука: 2805
Приступио: феб 2014

Re: Беда интелигенциiе

Порука Republikanac 19.3.2018. 14:51

Је ли Коста, а јел' знаш за ово?

Тамо негде 1970 пише Никсон Титу. И каже: „Драги маршале, намера ми је да покренем једну велику мировну иницијативу у погледу окончања вијетнамског рата али пре него што то урадим волео би да се састанем с вама и чујем ваше мишљење“.

Пази сад, пре него што крене да се натеже с Вијетнамцима амерички председник би да чује мишљење лидера тамо неке Југославије. За не поверовати, јел ' тако?

А оно што је још више за не поверовати је одговор који добија Никсон: „Биће ми задовољство сусрести се с вама али тренутно сам заузет и нисам у могућности“.

Двојка америчком председнику. Данас, када наши политичари просто ломе ноге да се састану са трећеразредним америчким политичарима звучи просто невероватно.

Састали су коначно 1971. Тито му је ваљда рекао да се чисти из Вијетнама како зна и уме, тако барем каже легенда...

ПС. Ово сам написао чистог хуманизма ради, да ти као титоисти мало разгалим душу...
Баук кружи Форумом српских националиста - баук жилкоизма.
Аватар
ДејанНационалистa
Војвода
Војвода
 
Порука: 1190
Приступио: феб 2014

Re: Беда интелигенциiе

Порука ДејанНационалистa 19.3.2018. 22:24

Republikanac ::Је ли Коста, а јел' знаш за ово?

Тамо негде 1970 пише Никсон Титу. И каже: „Драги маршале, намера ми је да покренем једну велику мировну иницијативу у погледу окончања вијетнамског рата али пре него што то урадим волео би да се састанем с вама и чујем ваше мишљење“.

Пази сад, пре него што крене да се натеже с Вијетнамцима амерички председник би да чује мишљење лидера тамо неке Југославије. За не поверовати, јел ' тако?

А оно што је још више за не поверовати је одговор који добија Никсон: „Биће ми задовољство сусрести се с вама али тренутно сам заузет и нисам у могућности“.

Двојка америчком председнику. Данас, када наши политичари просто ломе ноге да се састану са трећеразредним америчким политичарима звучи просто невероватно.

Састали су коначно 1971. Тито му је ваљда рекао да се чисти из Вијетнама како зна и уме, тако барем каже легенда...

ПС. Ово сам написао чистог хуманизма ради, да ти као титоисти мало разгалим душу...


Има ли икаквог извора за ову причицу?
bogdan
Ултранационалиста
Ултранационалиста
 
Порука: 953
Приступио: мај 2008

Re: Беда интелигенциiе

Порука bogdan 19.3.2018. 23:10

ДејанНационалистa ::
Republikanac ::Је ли Коста, а јел' знаш за ово?

Тамо негде 1970 пише Никсон Титу. И каже: „Драги маршале, намера ми је да покренем једну велику мировну иницијативу у погледу окончања вијетнамског рата али пре него што то урадим волео би да се састанем с вама и чујем ваше мишљење“.

Пази сад, пре него што крене да се натеже с Вијетнамцима амерички председник би да чује мишљење лидера тамо неке Југославије. За не поверовати, јел ' тако?

А оно што је још више за не поверовати је одговор који добија Никсон: „Биће ми задовољство сусрести се с вама али тренутно сам заузет и нисам у могућности“.

Двојка америчком председнику. Данас, када наши политичари просто ломе ноге да се састану са трећеразредним америчким политичарима звучи просто невероватно.

Састали су коначно 1971. Тито му је ваљда рекао да се чисти из Вијетнама како зна и уме, тако барем каже легенда...

ПС. Ово сам написао чистог хуманизма ради, да ти као титоисти мало разгалим душу...


Има ли икаквог извора за ову причицу?


Има извор "републиканац" комуниста, зеза Косу комунисту. Рат у Вијетману почиње 1. новембар 1955 и траје до 30. април 1975. А шта је Тито тражио код Републиканца то вероватно Никсон зна, ха ха ха, па неће да каже.
Следећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Google [Bot] и 6 гостију