- види га оваi сероња?! - iе ли бре, серчо, зар ти ниси чуо резултате?
- пандркн`о Бошкић. Никад више неће прећи цензус. Ни у каквоi цензус-коалициiи.
- капираш, имбећиле?
imenijevazno ::http://www.pravda.rs/2018/03/17/godisnjica-pogroma-u-beogradu-gorele-zastave-nato-sns-i-tzv-kosova-u-novom-sadu-protest-ispred-kancelarije-eu-video/
Ево, ови нешто раде. То је за сваку похвалу.
Republikanac ::Маркс? Пусти Маркса на миру он је ионако у већини својих процена промашио. Приде она његова теорија о „класној борби“ као „мотору прогреса“ се показала као тотално погрешном. Управо је супротно. Класна борба доносила је током историје само пустош а најбржи прогрес су доживеле нације које су успевале да „класну борбу“ држе под контролом. Време марксизма је прошло и више се вратити неће.
Republikanac ::Коља метеоролог прича о некаквом неплаћању рачуна, затварању воде у згради,... ? 'Оће човек да саботира систем. Па што га не саботираш ти у тој "мрској" капиталистичкој земљи где живиш? Је ли им не плаћаш рачуне, јел' им заврћеш славине, јел' им тамо дижеш „револуцију“ против система? Дижеш, ал' до мога, јел' тако? Па што онда серуцкаш....
Republikanac ::Упознао сам ја пар наших „успешних и богатих Кенађана“ који живе „на Карибима“ по „вилама са базенима“. Обично им ја платим ручак у ресторану. Нека, није ми тешко, нек се људи барем једном поштено наједу. И теби ћу га платити ако се икад негде видимо, не брини ништа...
.
Корисници тренутно на Форуму: Republikanac и 26 гостију