Ништа се мени не привиђа, нисам ја тој жени ишао на врата да је задевам, она сама даје изјаве, запослила се, приклонила се јачем царству... Ако ћемо право, ја сам сигуран да - ако ова власт није само медијски умешана у смрт њеног мужа - она то зна боље него што ћу ја икада. Према томе, ако је њој кул, и мени је . . . Ја сам се само бавио њеном политичком активношћу.
Узгред, кад се већ оволико времена троши на споредне ствари, онда можемо и о Ружици Ђинђић, и она се - прича се - уталила са Андрејем, послују само тако. А слично је то, ови испијали пиће ономад.
По мени, све је то секундарно.
Ако ти мислиш да стављаш знак једнакости између Тадића и Вучића, јер су се, забога, и у Тадићево време догађала убиства, онда . . . ништа. За Вучићево време је ономад убијен Ћурувија, сада су на овог пуцали и запалили му кућу, сто и један новинар је добио отказ или 'добровољно отишао'... Укратко, ако теби није јасна разлика, онда ништа.
игорсима ::Она покушава да води свој живот најбоље што уме. Мислим да се ове чињенице виде из авиона.
Е, али теби се не свиђа како се она поставила и зато ти се уместо удовице привиђа политички противник. Кога ћеш да третираш као што је Митровић третирао Оливера. Јел тако? Е, онда ниси крив...
Не иде јој баш најбоље. Мислим да је то видљиво из авиона.
Ако имаш жену/сестру/ћерку/мајку . . . да ли би волео да се оне овако понашају, ако их живот недајбоже стави у ту ситуацију?
Немој да лажеш. Ја нигде њу не провлачим кроз блато, нигде је не мажем говн.има, нигде јој не лепим мету на чело, нисам јој, понављам, из чиста мира отишао на кућну адресу . . .
За крај, мене уопште не сврби то што она напада Тадића. Прво, она то и не чини, џабе јој инпутираш. У оно 0.000001% својих изјава, она се неутрално до сасвим благо позитивно о њему изразила.
Мене сврби то што се она понаша неморално, а прави нас будалама. Е, то мене сврби.Дакле, за мене ова тема није политичка (зато је и сматрам секундарном на овом форуму; по тој логици сам могао овде да дрвим и о Карлеуши и њеним проблемима) него морална, о људским квалитетима.
Ако би се, не желим у то да верујем, открило да ова власт није само медијски умешана у Оливерово убиство, и ако би се открило да је ова то знала . . . то је друга координата.