srpskinacionalisti.com

Нелегална џамија може, ал' гондола на Златибору не може?

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Аватар
imenijevazno
Националиста
Националиста
 
Порука: 275
Приступио: мај 2011

Нелегална џамија може, ал' гондола на Златибору не може?

Порука imenijevazno 26.5.2017. 0:55

Одбранише муслимани и ову нелегалну у Земун-пољу. Вучић ономад рече да је то зато што није хтео да разбија 5000 муслиманских глава. Дакле, то је порука, да нас се скупи сто хиљада да бранимо гондолу? Еј, србин у сред Србије не може да прави гондолу, ал' муслиман може да упада секиром у собу српским девојчицама, да зида без дозволе и прети, да боде, пљачка и прави нас будалама?
Змија се бије у главу.
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15438
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: Нелегална џамија може, ал' гондола на Златибору не може?

Порука vemavuk 26.5.2017. 18:10

Србија не припада више Србима, ал ви то схватате бре.
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Аватар
imenijevazno
Националиста
Националиста
 
Порука: 275
Приступио: мај 2011

Re: Нелегална џамија може, ал' гондола на Златибору не може?

Порука imenijevazno 28.5.2017. 22:50

Ово је све горе и горе, не знам какав други закључак да изведемо из овог делимичног рушења спрата и поткровља у Земун-пољу . . . да се руши онима који нису спремни да лупају главе, да пуцају на полицију. Дакле, Зукорлића не дирамо, ал' ћемо да се иживљавамо над циганима . . . Колика пичкица треба да будеш па да тако вршиш власт, да л' је могуће да је он толико јадан . . . Мени се повраћа. Он почиње да личи карактерно на оне своје подгузне муве, на Вучићевића и Митровића . . . Они би силовали и рођену децу да им он нареди . . . Изгледа да би и он, само да му нареде . . . Од 'сто за једнога' довде . . .

О Томиним викендицама не бих ни да почињем овде . . . Овде није у питању колика пичкица, него колико корумпиран, лицемеран и бахат.

п.с. Установити правило: За сваку изграђену православну цркву у Ирану и Саудијској Арабији изградити по једну џамију у Србији. Чим ја будем могао да идем са крстом око врата у Брунејима и овим из претходне реченице, чим моја мајка-сестра-жена-ћерка буду могле у мајици на бретеле и мини сукњи - могу и њихове овде покривене. До тада сваку покривену бичевати 100 пута, исто њихово правило.
Змија се бије у главу.

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 13 гостију