Сада је 21.08ч, како стоје ствари овај је председник.
Ја сам од оних који верују саопштеним подацима, ја сам од оних који верују да избори нису драстично покрадени, да људима није прећено нападом на живот и тело, отмицом деце . . . 55% је излазност, око 55-58% је добио, ерго он је добио преко 2 милиона гласова.
Народ има власт какву заслужује. Коме га је било мало од 2012., сада ће имати још пет година.
Све те приче о медијском мраку, ботовима . . . Мислим, сви смо пунолетни и вакцинисани, ако тебе тв/информер-студио б/пинк може да убеди за кога да гласаш, онда ту није крив тв.
И Хитлер је добијао изборе после 1933. па су приче о делимично слободним изборима углавном служиле да се касније прича да су 'нацисти' чинили зло и све остало. Е, нису нацисти, него немци. Неко је био Софи Шол, а неко је гласао за Хитлера а после се правио блесав.
Као што сам и раније говорио, сигуран сам да би Бакир, Мило, Зукорлић, Тачи, Рама и Готовина хиљаду пута пре изабрали да Вучић буде председник него Јеремић. Убеђен сам да се сада веома радују, те ми је драго због њих.