imenijevazno 26.1.2019. 22:49
Вечерас је колона пролазила 24 минута на истом оном месту где је други (или беше трећи) протест пролазио 16 минута. Ја мерио оба. По мојој слободној процени, око 20-30 хиљада људи, мислим 25.
Али, то да протести успевају, односно да им иде набоље (јер ја и даље мислим да од тога нема ништа осим ако Вучић не погреши, а истина је да то није немогуће) је понашање власти.
Еј, он је ухапсио свог, овог Симоновића. Небитно што је он оптужен за нешто лево и што ће да га пусте, али осећа да мора нешто да предузме. Пре тога, био је онај предлог закона за доживотни затвор за убице деце.
Склонио је Барбаре, пушта Весића (добро, ја мислим да му је и то грешка, ал' ајде).
Он сваке суботе увече има неко дешавање, хоће медијски да покрије протесте. Сигуран сам, да га сад питате, зна шта ће да ради следећих шест субота.
Је л' сте видели оно укључење у ПИНК, он не може да верује да га онај дебилни новинар стварно пита за комплимент руске новинарке . . . није оно намештаљка. Какве то везе има? Па, као што је један лепо рекао, у току је Десант на Вучићев чмар, у народу познатији као ректални алпинизам. У тој трци, неки претерују. А трка постоји зато што његови чауши осећају да се нешто дешава, хтели би да му докажу своју лојалност.
Нисам пратио шта су договорили организатори и опозиција. Моје је мишљење да они морају да натерају Вучића да погреши. Нека роваре сад око тог Симоновића. Нека нађу жандаре које је први брат гађао флајком. Нека интервјуишу Марију Мали. Нека нађу бота који се одродио. Где је она жена што се разочарала, онај лик из Смедерева, исто.
Вучић је рекао да је најслабији на породицу. ЛАЖЕ. Он је најслабији на сујету и комплексе, ту га треба гађати. Ухватите га неспремног, он није у стању да контролише свој бес и нагоне у дужем временском интервалу или ако је изненађен.
Србе кољу, силују и пљачкају на КосМету, а они који себе зову српски националисти не раде ништа у вези тога. И још се крију иза чедићеваца, тадићевих испрдака и њима сличних.