Не знам да ли опажаш, прилично свог времена посвећујеш дискусији са шиптарским пушачем кур.ца . . . Шта нам то говори о теби . . .Мислим, ако већ тако гледаш на ствари.
Наравно да се Тадић са овим не би сложио, али то ем није тема, а ем се елаборирао негде другде ...
Не знам да ли су људи свесни, 5 субота, 5-10-20-30-50 хиљада људи. НИЈЕДАН ИНЦИДЕНТ, НИЈЕДНА КОЛА НИСУ ОГРЕБАНА.
Мислим да Вучића опет дрмају сујета и комплекси, да су његови противници цивилизовани и ненасилни.
Његова екипа су сендвичари, ликови који никад у животу нису видели покретне степенице...
Мислим да би протестанти требало то да нагласе. Ако и буде инцидената, биће јасно да их је организовала власт. Керамичар, по ономе што о њему знамо, и нема интелектуалне капацитете за нешто виспреније.
http://rs.n1info.com/Vesti/a449894/Stoj ... -ruke.htmlКо се мача лати...
VOIMJAOCA
Tatjana Vojtehovski
Verified account @TanjugNews
Sutra od 8 časova pratite prenos unošenja badnjaka u Predsedništvo Srbije i u 9.15 obraćanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića na sajtu NA Tanjug, Facebook stranici Novinska agencija Tanjug i Youtube kanalu Tanjug News Agency official i nalogu na Twitter-u i Periscope-u
Њој је то ВОИМЈА ОЦА. Ок, и мени је.
Али, је л' се очитовала на Пленковићеву фацу? Није ли јој дражесна пауза петком на Универзитету у Сарајеву од сат времена да студенти могу да клањају?
Шта рече на то што усташе гурају Степинца за свеца?
Зна ли да је Ердоган склонио теорију еволуције из основних и средњих школа? Мислим, зар то није тако кул, урбано, либерално и шмекси?
То је, уједно, и мој одговор свима на овом форуму кад ме питају што не идем на другосрбијанске форуме. Ваљда сте довољно паметни да вам је јасно да бих био банован исто вече. Узгред, тамо бих се јако добро чувао да кажем да сам тадићевац, а о Милошевићу бих користио ону америчку мантру 'дајте да не живимо у прошлости, гледајмо у будућност'. За Шешеља бих говорио да је најмлађи доктор наука у СФРЈ и да није правноснажно осуђен од стране релевантних међународних институција, па чак бих и за Вучића рекао да је усвојио Ђинђићеву политику и да је не спроводи тако лоше (они сврше из места, чим им поменете Ђинђића).
Е, никако да кажем и ово.
Још се кур.чиш да нема компромиса са Јермићем и Ђиласом, али има са Тачијем и Харадинајем?!?!?!?
Па мајку му, има ли неки шиптар да би изјавио сличну ствар?