Ево, да стоти пут признам. Ја, жуто говно, свих ових година пушим ку.рац Тачију свако вече. И то плаћам 50е. Издржавам се од тога што кољем и једем српску децу, качим снимке на интернет, а педофили ми плаћају преко нета.
АЛИ КАКВЕ ТО ВЕЗЕ ИМА!!! Како ти живиш са чињеницом да се Орић и њима слични слободно шетају?
Ти си заслепљен мржњом, откуд теби идеја да ја очекујем да се ти мени правдаш? Да ја тебе пропитујем? Човече, ја тебе питам како ти себи излазиш на очи?
Ово око Милошевића је толико удаљено од реалности да је очигледно да ми остаје само да се предам . . .
Одбранио Косово, није учествовао у ратовима, сачувао фабрике, радна места . . .

Као да слушам Гебелса.
Око правописа, у афекту си погрешно учитао да сам ја теби нешто рекао. Ја сам само себе коментарисао и чињеницу да сам раније срби писао малим словом, а да ми се чини да треба великим.
п.с. Све ово остало што ти питаш сам већ углавном писао раније, али је тебе вероватно мрзело да читаш. А мене мрзи да понављам јер ми је очиледно да се нећемо разумети. Кад ти питаш које је ратове Слоба изгубио и кад тврдиш да је сачувао КосМет . . . дође ми да те питам да ли је вода из чесме мокра . . . верујем да би ти рекао да није јер је залеђена... А можда би и рекао да се Тадић искењао у водовод . . .
Е, само да додам. Видиш, зато ће шипци, усташе и балије да нас победе. Зато што ти не би ни шетао ни руковао се са ђиласовцима. А Радончић и Бакир би шетали заједно, против срба. И Тачи и Харадинај исто. Милановић и Чоколинда би се за десет минута договорили кад је клање срба у питању.
То је та разлика.