Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
vemavuk ::Трагично је што Народ не разуме најпростију економију. Каже силиконац трећу годину расте БНП. Али не каже оно битно: тај раст у парама не покрива ни годишње рате за отплату дуга. Значи зарадио сам 100 динара, али за дуг морам да дам 110 динара. И шта ми остаје од зараде. Утеха да сам зарадио.....
vemavuk ::Трагично је што Народ не разуме најпростију економију. Каже силиконац трећу годину расте БНП. Али не каже оно битно: тај раст у парама не покрива ни годишње рате за отплату дуга. Значи зарадио сам 100 динара, али за дуг морам да дам 110 динара. И шта ми остаје од зараде. Утеха да сам зарадио.....
Republikanac ::Иначе, Небојша Катић на свом блогу најбоље демонтира Вучкову економску филозофију, кога занима требао би да прочита његове чланке...
Гашићев брат нови председник Надзорног одбора нишког КЦ
Rusi našli bakteriju u mesu iz Srbije - šta jedemo?
Београдска јелка скупља од Рокфелерове у Њујорку, кошта 83.000 евра! ПОСЛАСТИЦА: Постављена је пре тендера!
СКАНДАЛ: После најскупље јелке стигао нови тендер за још украса, ЦЕНА СИТНИЦА - 200.000 евра, компанија ИСТА!
БРУТАЛНА ПЉАЧКА: ВЕСИЋ И МАЛИ НА РАСВЕТУ ПРОЋЕРДАЛИ ЧЕТИРИ МИЛИОНА ЕВРА!
Чачак: Јелка у фонтани – 30.000 евра
ГРАД БЕОГРАД ПОНОВО ТРАЖИ ГАЗДУ САВА ЦЕНТРА
БРУКА! НЕМЦИ ОТПУШТАЈУ У ИНЂИЈИ: Од државе узели 1,4 милиона евра па деле отказе
ОВО ЈЕ НАЈМОРБИДНИЈИ ОТКАЗ У СРБИЈИ: Није долазио на посао 6 месеци јер се УДАВИО, али су га они свеједно ОТПУСТИЛИ?!
2.500 ХИЉАДЕ СРБА ОСТАЈЕ НА УЛИЦИ: Железнице ОТПУШТАЈУ раднике до краја године, али то није СВЕ!
КО ТУ КОГА ФАРБА? Свечано отворени радови на прузи, А ОНДА НИ ТРАГА, НИ ГЛАСА ОД РАДНИКА?!
ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА ЖЕНЕ СРБИЈЕ: У пензију тек са 65 година!
СТАМБЕНО ЗБРИЊАВАЊЕ: Војсци и полицији 30.000 станова
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić planira da do kraja svog mandata, 2022. godine, završi posao potreban da Srbija uđe u Evropsku uniju i zato se verovatno neće kandidovati za drugi mandat, piše danas "Blumberg".
- Moja ideja je da završim posao u ovoj kancelariji u naredne četiri i po godine i to je to - rekao je Vučić.
Vučić koji je pokrenuo unutrašnji dijalog o Kosovu, kaže da će predlog predstaviti sledeće godine, prvo Srbima, a onda i međunarodnoj zajednici, ali ne želi da iznosi konkretne detalje.
Prema njegovom mišljenju, ključne stvari će biti poboljšanje veza sa Albancima, ali obe strane moraju da naprave ustupke.
- Mislim da nije moguće rešenje u kojem jedna strana sve dobija, a druga sve gubi. Ovo je jedna od poslednjih šansi da prevaziđemo jedan od najvećih problema u ovom regionu, za sva vremena - zaključio je srpski predsednik.
ВУЧИЋ О МИГРАНТСКОЈ КРИЗИ: Нема потребе за страхом, нека остану у Србији ако желе
ХАРАДИНАЈ НА СРПСКОМ НАХВАЛИО ВУЧИЋА ТОЛИКО ДА ЈЕ И ЊЕМУ НЕПРИЈАТНО: Свака част, Србија напредује, а ми остали каснимо!
Српска напредна странка се сумњичи за нелегалне донације у кампањи уочи председничких избора 2017. године
ЕКОНОМИСТА ::Крај ове сеобе Србаља се ни не назире и имаће катастрофалне последице на Српски народ у целини. Процењује се да од 2027. године нећемо имати довољно радника за привредни раст. У скорије време се очекују проблеми због недостатка лекара и здравственог особља, инжењера, мајстора, занатлија, возача итд.
То су вам поразне чињенице и горка стварност живота у Србији.
Vučić: Plašim se da ćemo morati da uvozimo radnike
Samo se plašim da ćemo morati da uvozimo radnike iz nekih drugih zemalja, ali da dođe i to vreme, pa ćemo tu brigu da brinemo", rekao je Vučić za Radio Beograd 1.
Корисници тренутно на Форуму: Google [Bot] и 7 гостију