Знам, знааам, знам да сам кретен, идиот и будала што гласам за Тадића. Знам то још од како сам се учланио на овај форум . . . Немам илузију да ћемо се икад око овога разумети, толико луд нисам. Ал' добро, нисам зато ни долазио, то сам знао и пре учлањења . . .
Републиканац, могу и ја да будем ироничан, али тиме се ништа неће добити. Свашта сам ја теби тамо написао, видим да ниси одговорио (што је легитимно). Али, том иронијом само признајеш слабост сопствене позиције и одсуство аргументације. Тиме се неће уклонити истина да срба, тамо где их је Слоба бранио, сада више нема. А то што сам ја кретен који гласа за Тадића неће променити ту истину.
Узгред, не знам да ли ти је познато (ти вероватно мислиш да су Тадић и Пешић исто или слично), Весна Пешић презире Тадића, веча је вероватноћа да би ти за њега гласао него она. Од како јој је укинуо оно амбасадорско место, људи су страшно сујетни.
vemavuk :: Иди бре туцај Жилка немо нас да провоцираш са Тадићијем.
Овакав курсаџијски смисао за хумор заправо одговара особи менталних капацитета Манулаћа, идиоту који тражи већег само да би имао коме да се клибери и подсмева, да му сопствена мука буде мања. Такве као Ви замишљам да су се по циркусима 19.-ог века смејали женама са брадом, сијамским близанцима и оним свим могућим и немогућим наказама (особама са посебним потребама) које су приказивали.