Зорад ::ПКИИМБ
Чмарко, ал те ова Републиканац растура па ти буљче земљу не доваћа хахахахахахахаха...

vemavuk ::Срећни Ти Божићни празници!
пс: слика ми отворила очи да славиш Божић 25.12
Коста ::- Вемо, не вређаi човека! Ниiе он Чмарко - он iе Жилко. Твоi Жилко.
- а зашто iе твоi Жилко? - зато што жилави. Жваће твоiу жилу.
- ти имаш iеднога Жилка - iа их имам пе`-шес. Заебо сам те, хехе...
Коста ::- Вемо, не вређаi човека! Ниiе он Чмарко - он iе Жилко. Твоi Жилко.
- а зашто iе твоi Жилко? - зато што жилави. Жваће твоiу жилу.
- ти имаш iеднога Жилка - iа их имам пе`-шес. Заебо сам те, хехе...
Republikanac ::Lurking ::
Тако би изгледао цитат који одговара истини/чињеничном стању.
Еее, па не тови се прасе пред Божић
Ма наравно, за све је крив Слоба. САД, Немачка, Ватикан, Французи, Курта и Мурта... Сви су они желели Србима само добро. И уопште нису помагали српске непријатеље. И уопште нису направили обруч око Србије са намером да је удаве. Све је то само мит и део Вучелићеве пропагандне машинерије. Слоба је тај који је једног дана устао на леву ногу и решио да уништи Србе. Запад, Хрвати, Бошњаци, Шипци... Сви су га одвраћали од те сулуде идеје али јок, он запео да сјебе Србадију, па Бог! У процесу се мало зајебо па олучујуће допринео стварању РС (за коју Бошко на кога овде многи дркају каже да је "највећа српска победа у задњих 100 година") ал'добро сад, нећемо цепидлачити. То је истина и чињенично стање. Весна Пешић исто то каже а сви знамо да је оно што Весна каже закон...
Него, 'ајд живота ти објасни ми кад је то Слоба требао да тови прасе? Можда 45-е? И са чим је то требало да га храни?
ПС. Стварно ми није јасно шта бивши досовци траже на овом форуму. Па име је сасвим јасно "Форум српских националиста", не мож'се зајебати осим ако си слеп (или глуп)...
imenijevazno ::[
1. Нисам бивши досовац, сутра бих гласао за Тадића на било којим изборима.
.
Aleksandar Vučić proglasio je večeras pobedu njegove stranke u četiri od pet oština u kojima su danas održani lokalni izbori. On je na konferenciji za novinare naveo da je SNS pobedila u Pećincima, Mionici, Negotinu i Kostolcu. Izbori su danas održani i u Preševu gde se lista Aleksandar Vučić - Za Srbiju jedinstveno nadmetala za odbornička mesta sa nekoliko albanskih partija.
Vučić je večeras saopštio i da je lista u Pećincima koju vodi SNS na lokalnim izborima osvojila 77,7 odsto od ukupnog broja glasova, a od važećih listića čak 79 odsto glasova
Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 21 гостију