srpskinacionalisti.com

СС Заветници

Форумска правила
Обавезно прочитајте Правилник о понашању на Форуму и форумски бонтон пре учешћа у дискусијама!
Легион
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 109
Приступио: сеп 2011
Место: Тамо где цвета лимун жут.

СС Заветници

Порука Легион 5.11.2012. 19:10

замолио би администраторе да ову тему пребаце у форум покрети


Српски сабор Заветници су настали почетком 2012. године, као сабор неформалних родољубивих удружења, чији је циљ обнављање државотворне свести и патриотских осећања, повратак националног достојанства и дефинисање српских интереса.

Грб и обележје Српског сабора Заветници означава јединство духовне и световне борбе за слободу оличене у лику Белог Анђела и средњевековног српског хероја и витеза Милоша Обилића. У средишту грба налази се штит из периода Немањићке Србије, као симбол јаке, достојанствене и слободарске државе.

Заветници су тренутно најбоље организовани у Београду, где је покрет и основан, док су иницијативни одбори успостављени у неколико градова Србије, Републике Српске и Црне Горе.

У досадашњем периоду, Заветници су учествовали у организацији неколико јавних скупова подршке народу на Косову и Метохији и подсећања на стравичне жртве, страдања и прогоне, које је српски народ претрпео у колевци наше духовности, на темељима српске државности. У циљу солидарности и јединства, обилазили смо барикаде Срба на северу Косова и Метохије, као последњи бедем њихове борбе за опстанак и права на живот.

Обележавали смо значајне историјске датуме, окупљали се за годишњицу почетка НАТО агресије, пада Крајине, погрома српског народа у операцији ”Олуја”. Организовали смо трибине и промоције књига у циљу едукације и јачања слоге и вере међу људима.

Јавно смо подржали и процес рехабилитације генерала Драже Михаиловића.

У свакој прилици када је народ на Косову и Метохији био изложен терору од стране шиптарских сепаратиста и западних војних испостава, излазили смо на улице и тргове, негодујући и позивајући владајуће државне структуре на одговорност, сматрајући да мирно посматрање геноцида над сопственим народом значи активно учествовање у њему.

Ми немамо ни две државе, ни два народа, ни по два живота, ни поновљену могућност да настанемо после нестанка. То сазнање је једини разлог оснивања Српског сабора Заветници и позивања свих српских патриота на народну саборност!

Тако нам Бог помогао!
http://zavetnici.rs/
Легион
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 109
Приступио: сеп 2011
Место: Тамо где цвета лимун жут.

Re: СС Заветници

Порука Легион 5.11.2012. 19:12

Порука са протеста против доласка Хилари Клинтон

Председнику Републике Србије,

Председнику Владе Републике Србије,

Председнику Народне скупштине Републике Србије

Уважена господо,

Ваша овлашћења од народа и у име народа пропорционална су Вашим дужностима за судбину државе.

Наш опстанак је поново доведен у питање. Народ је гладан и изморен, држава опљачкана, а лешинари кроје нове шавове растрзања и комадања српске државе.

Сваком човеку је јасно да Србија и Срби као народ не могу опстати ни пола века без своје светиње Косова и Метохије, духовне узданице и мере опстанка народа. То знају и наши непријатељи и зато претурају олтар Србије. Ми у име наше будућности, заветовани светињама, одговорни према опстанку захтевамо:

1.Да се моментално питање Косова и Метохије врати у окриље Уједињених Нација! У Уједињеним Нацијама, Србија има историјски углед, државотворна права и моћне пријатеље, за разлику од Европске уније где главну реч о Србији воде владе непријатељских земаља које су нас бомбародовале и које очигледно настоје да нас избришу са мапе света!

2.Моментално да се потпише уговор о војној и привредној сарадњи са Руском Федерацијом! Ко сме данас заборавити да нам је јуче Русија јавно саопштила: „Ми следимо и подржавамо политику Србије према Косову и Метохији!“ Косово може, дакле бити изгубљено само издајом.

3.У дипломатији извршити потпуну ревизију кадрова који су одобравали насртаје непријатељских сила према српској држави и народу. Развити дипломатску активност у два смера: Једну према државама које су признале независност шиптарске државе и другу према онима које то нису учиниле. Посебно развити блиске дипломатске односе са државама којима већ прети сецесија.

4.Јавно пред народом оказати сваки чин досадашње издаје, тачније велеиздаје државе и народa. Моментално процесуирати случајеве оних појединаца који су јавно учествовали у проглашењу сецесије тзв. државе Косово.

5.Захтевамо да гласно говорите без престанака о даљем процесуирању злочина вађења органа отетим Србима, злочину незапамћеном у политичкој историји.

6.У духу ваше политике од пре 10 година покренути судске спорове за злочине и разарања НАТО бомбардовања, обустављене супротно Уставу.

7.Вратити све делегације које седе у Бриселу богато плаћене парама овог народа под изговором да прате процес придруживања Србије Европској унији.

8.Поводом тренутно актуелног захтева односа према америчкој државној секретарки, Хилари Клинтон, ми предлажемо неколико могућности:

- Упутити је да за Албанију лети другим правцем!

- Дозволити нам да је ми сачекамо као наша браћа Чеси што су дочекали Медлин Олбрајт.

- Или је примите у згради Генералштаба, коју је бомбама разорио њен муж Бил.

Уколико се државни органи не огласе и не изјасне о овим захтевима иза којих стоји највећи део грађана Србије сматраћемо, да и ова Влада и Председништво настављају континуитет вазалне и марионетске политике бившег режима!

Београд, октобар 2012.

Српски сабор Заветници
Легион
Млади националиста
Млади националиста
 
Порука: 109
Приступио: сеп 2011
Место: Тамо где цвета лимун жут.

Re: СС Заветници

Порука Легион 5.11.2012. 19:13

Наша начела

1. Србија се данас налази пред великим искушењима: две трећине српских земаља су под окупацијом, а сва српска земља разграђена, опустошена и опљачкана. Падом олтара српства Косова и Метохије у таму ропства престаје континуитет српског народа. Српски сабор Заветници се не одриче ни једне стопе своје државе!

2. Социјална политика српске државе мора бити усмерена у подстицању наталитета и борби против беле куге. Основа свега је брига о породици, као стожеру српског друштва.

3. Српски сабор Заветници инсистира на обустављању преговора за улазак Србије у Европску унију, који Србију воде у сигурни губитак и државности и слободе.

4. Залажемо се за већу сарадњу на духовном, културном, политичком и економском плану са земљама које поштују територијални суверенитет Србије и њене националне интересе.

5. У дугој историји Србије село је било снага државе, чувар вере, морала и традиције. Без обнове српског села, нема ни обнове привреде и државе. Пољопривредна производња мора поново постати једна од окосница и мера стабилности српске привреде.

6. Суочени са процесом културног уништења, Српски сабор Заветници залаже се за неговање српске аутентичне културе у историјском континуитету српског народа и његовог духа и заштиту ћириличног писма у државној употреби.

7. Ми се залажемо за обнову свих националних институција, које ће окупљати народ, подстицати родољубље, милосрђе и све традиционалне вредности српског националног живота.

8. Без народа нема ни државе. Улагањем у младе, талентоване и образоване људе и стварањем могућности да остану и раде у својој земљи, спречиће се тзв. ”одлив мозгова”, као једна од највећих претњи будућности српског друштва.

9. Чувајући своју земљу, ваздух и воду, очуваћемо здраву животну средину и за наредне генерације. Здравље народа је највеће богатство. Здрав народ има здрав пород и здраву будућност.

10. Српски сабор Заветници бориће се легалним средствима, све док постоје минимални легални услови, враћајући Србију на престо поноса, достојанства и славе!
Sergian
Војвода
Војвода
 
Порука: 1336
Приступио: сеп 2009

Re: СС Заветници

Порука Sergian 8.11.2012. 16:58

Лепо, лепо....Желим вам срећу у раду!..
"Мрдни собом, Бог ће тобом!"
Dobrovoljni
Националиста
Националиста
 
Порука: 393
Приступио: јун 2011

Re: СС Заветници

Порука Dobrovoljni 8.11.2012. 23:46

E,aj sad realno niste vi prva organizacija u srbiji,ima vas budi Bog s`nama,svi se svodite na par clanova i nekim famoznim nazivima.Jel i jedna od vas razmislja o nekome stvarnome ujedinjenju naroda,o stvaranju moci naroda? Evo prvo famozne Dveri, bulaze deceniju i vise ,hvale se o stotinama hiljada clanova(simpatizera)kada protestuju edal bude 20 ljudi.Sta rade-razjedinjuju narod i busaju se u prsa kako su oni patriote itd :doubt:isto kao i svi vi ostali #-o.Jokeri neke parlamentarne stranke :roll:Jad cemer i beda
Ако се не углача ни драги камен не светли.
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: СС Заветници

Порука vemavuk 8.11.2012. 23:50

Дошо Силиконац на власт о одједном потенциометар многих патриотских организација ома стављен на ''НУЛУ''. Изгледа да си добрано у праву. =D>
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Sergian
Војвода
Војвода
 
Порука: 1336
Приступио: сеп 2009

Re: СС Заветници

Порука Sergian 9.11.2012. 0:01

Није, ови су углавном из СРС (њихова омладина).
"Мрдни собом, Бог ће тобом!"
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: СС Заветници

Порука vemavuk 9.11.2012. 0:05

Оооооооооооо, шарке, радета и јоја кренули у акцију. браво.
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
SRB90
Националиста
Националиста
 
Порука: 477
Приступио: сеп 2009
Место: Oкупирана земља

Re: СС Заветници

Порука SRB90 9.11.2012. 0:20

Ти си очигледно оптерећен Шаровићем,раније Човићем.

А јеси ли ти можда заљубљен у Шаровића, те га не вадиш из уста? :mrgreen:
:lol:
Аватар
Игорутин
Војвода
Војвода
 
Порука: 3732
Приступио: апр 2009

Re: СС Заветници

Порука Игорутин 11.11.2012. 17:25

Заветници су добра организација, овој теми је место у подфоруму Покрети.
А ја што ћу, али са киме ћу? Мало руках, малена и снага, једна сламка медју вихорове, сирак тужни без нигдје никога..
Аватар
Verterdegete
Војвода
Војвода
 
Порука: 3253
Приступио: сеп 2009
Место: Vidikovac - Beogradski Akropolj

Re: СС Заветници

Порука Verterdegete 11.11.2012. 17:58

Ovo SS vam je bas simpaticno...
Банована је Лазарица,
разлог:вређање руског народа и подршка америчком марионетском режиму у Кијеву и геноциду руског народа Новорусије.
Аватар
Новаков Грујица
Националиста
Националиста
 
Порука: 347
Приступио: мар 2012

Re: СС Заветници

Порука Новаков Грујица 11.11.2012. 20:47

СА већ имамо, сад смо добили и СС :D
Удри врага, не остав' му трага,
али губи обадва свијета!


Слика
"Дисциплина - мать Победы!" - Суворов
triatlon
Војвода
Војвода
 
Порука: 1652
Приступио: сеп 2004

Српски сабор Заветници

Порука triatlon 5.4.2016. 10:31

Свиђа ми се шта и како раде Заветници. Милица Ђурђевић је одличан говорник и лепо изгледа. Право је освежење на нашој тмурној политичкој сцени. Погледајте како је новинарка Б92 покушала да је испровоцира.
Аватар
miska
Војвода
Војвода
 
Порука: 1570
Приступио: мај 2008
Место: Београд

Re: СС Заветници

Порука miska 5.4.2016. 22:34

Игорутин ::Заветници су добра организација, овој теми је место у подфоруму Покрети.

Ma kako da ne.
moj bratanac na fejsbuku stalno reklamira zavetnike. I njegova zena na listi za ODBORNIKA, A TRI VEZE NEMA SA POLTIKOM

Svaka cast Milici Dordjevic, ako i to nije namestaljka
"Востани Србије!
давно си заспала - у мраку остала - сада се пробуди - и Сербље вазбуди!"
Доситеј Обрадовић, 1804. год.
Аватар
vemavuk
Војвода
Војвода
 
Порука: 15972
Приступио: апр 2006
Место: београдски пашалук

Re: СС Заветници

Порука vemavuk 6.4.2016. 0:14

Ту смрди нешто. откуд им паре за кампању? А плус на медијима више добијају простор од осталих. Левица Србије не мож да примирише. А у редовима Заветника колко оћеш Силикончевих ''омладинаца''.
До године у Приштини- придружите се СРПСКИ НАЦИОНАЛИСТИ
Следећа

Ко је тренутно на Форуму?

Корисници тренутно на Форуму: Нема регистрованих корисника и 2 гостију