Sistem ::Него штеди Коста негде напољу јер ће народна власт да конфискује твојој напредној лоповској породици све што си покрао, како и треба и народ захтева.
Мало сутра, има да обрну ћурак и да се врате одакле су дошли.
Sistem ::Него штеди Коста негде напољу јер ће народна власт да конфискује твојој напредној лоповској породици све што си покрао, како и треба и народ захтева.
Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
Коста ::- аiде, будало, не сери. Сви прави људи су и интернационалисти и националисти.
Зорад ::ПКИИМБ
Republikanac ::Зорад ::ПКИИМБ
Оне моје комшије пијанци тотално откачили. Толико им се свидела она моја игра (чаша вињака на сваки Пкиимб, зову је „Пкиимб на екс“) да су пијани почели и некакав нови жаргон да измишљају. Јуче им ја однео литру пића на поклон а они седе за компјутером, пијуцкају и чекају да се појави нови „Пкиимб“ да би могли да ексирају. Већ су наравно обојица под гасом. У једном моменту нешто се споречкаше кад један од њих уместо да овом другом каже „Немој да с.ереш“ наједном одвали „Еј, немој да пкимбујеш“. Ја се пренеразих, рекох људи шта то радите од нашег лепог, књижевног језика, нисам вам зато продао фору а они и мени да не пкимбујем превише. Полудели начисто, к**** ћу више да им поклањам пиће, ко их .ебе...
Горан ::Чујем да ће Бошка да напусте многи чланови политичког савета? Има ли ту истине или трач?
Горан ::Чујем да ће Бошка да напусте многи чланови политичког савета? Има ли ту истине или трач?
Корисници тренутно на Форуму: Google [Bot] и 16 гостију