Коста ::- а коiи риалити iе "измислио Вучић"?! Баш да чуiем?
0. Никад нећу бити председник Србије. Нећу се кандидовати за председника Србије, то ме не занима.
1. Сутра ће бити ухапшен убица Јелене Марјановић.
2. Комплетни идиоти су рушили Савамалу. Људи зову полицију, полиција их одјебе. То је престанак државе.
Полиција мора да дође кад је зовеш, а ако си их џабе звао и хтео да зезаш, бићеш ухапшен.
3. Критиковао Тадића што се руковао са Тачијем, лепио му потернице жив-или- мртав, а после потписао
Бриселски споразум и виђа се са њим чешће него са својом женом, вероватно. Гласао за Харадинаја!
4. Оно што у спрези раде Пинк и Информер је у нивоу дер Штурмера. Тркају се ко је бољи Јулијус Штрајхер.
5. Претње батинама и батине на малом милиону локалних избора. А они (власт), читамо, и између себе
пале једни другима аута, дотле је дошло.
6. Хеликоптер је једна људождерска афера, заличило ми је по неким сценама на филм Тркач.
7. Мубадала фабрика чипова, Икарбус . . .
8. Сећа ли се ико десет хиљада милијарди еура (да, нисам погрешио), министра Бачевића и канала
Морава-Вардар-Егеј?
9. Сећа ли се ико Информерове повике (фатаморгане) о државном удару ономад? Да не отварам нову
тачку, Јајинци и оружје, криминалци и исецање председничке колоне...
10. Хапси бабе са лубеницама, а не сме Муслијуа и Зукорлића.
11. Издаје пасош Републике Србије, а не српски пасош.
Мрзи ме више . . .
12. И поново питање за Вас, би ли Стаљин дозволио Шамилу Басајеву да купује станове по Москви?